SEGITSÉG, a motorhibát jelző szimbólum reggel bepityeg, mitol?
Figyelt kérdés
Multkoraban is volt ez a gondom, de akkor miutan kigyult,utána egyfolytában égett.Voltam vele szervizben,és ott az derült ki,hogy az akkumulátor gyegngesége okozta a problémát,mivel nem volt elég feszültség gyujtásnál.A computer vizsgálat után le is merült.Aztán törölve lett a hibakód,vettem új aksit és semmi gond nem volt.De tegnap reggel ahogy beinditottam,megint bepityegett,leállitottam,és elhallgatott mikor újra inditottam.Ma reggel megint ugyanez volt,inditásnál,aztán elmult.Pár másodperc volt.Az autó nagyon szépen megy,semmi gondom vele évek óta.Hivtam a szerelőt,azt mondja lehetséges az üzemanyagot rossz minőségünek észleli,vagy bármi mást,és azért csak pillanatnyi ideig figyelmeztet.Valakinek volt már hasonló?Gondolhatok komolyra?A computer semmi gondot nem észlelt,kettőre is rátették.Egy 2005-ös Alfa Rómeó 156 van.2013. dec. 17. 09:03
1/2 Bajer válasza:
Lehetséges, hogy az emissziócsökkentő rendszer koszolódott el. Műszakin nem menne át ezzel a hibával, márkaszervizben kitisztítják másfél óra alatt és jó darabig nem fog újra jelezni. Tényleg az olcsóbb üzemanyag miatt lehet, aminek nagyobb a széntartalma. OMV-nél, Shell-nél igaz drágább, de nem okoz ilyen elkoszolódást.
2/2 anonim válasza:
Egy aksi kibirhat 3-4 évet , de ha 2hetet bir ,az sem zárható ki. Esetleg nem-e ugyanaz a baja mint régen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!