Mit jelent ez a kutya az autó hátulján?
Használtam vettem az autómat, és a hátulján van egy kutya, amit nem tudok, hogy mit jelent, miért van ott. Eddig a saját kocsimon kívül még 1 golfon láttam ilyen jelzést.
Ez valami autós szekta jelzése? Tudtomon kívül valami klán tagja lettem az autó megvételével? :D
Látott még más is ilyen jelet más autón vagy neki van?
Ez csak egy öntapadós dísz, nekem régen bika figura volt ilyen. Nem tudom már, honnan kaptam, de sose került fel a kocsimra.
Szerintem te is vedd le, elég hülyén néz ki rajta. :)
Igen tagja lettél egy autós szektának.
Ez a Senior Pitbulls klán. Arról híresek, hogy az új klántagokat megkeresik egy kamionnal, és szembe frontálisan ütköznek vele. Ha túléled klántag maradhatsz. Ja, és havonta meg be kell fizessél nekik 50 ezer forintot, ebből rendelik meg a havi kokain adagot. Néha készülj fel, hogy neked kell átvenned azt a 5-6 kiló kokaint. Nem túl barátságosak, persze egymással puszihaverok.
Ui.: Én a helyedben gyorsan tovább adnék a kocsin. (Nem elég leszedni a jelet, mert 2-3 GPS jeladót rejtenek a kocsiba, úgyhogy megtalálnak így is úgy is.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!