Vezérműszíj élettartam?
Mióta megvetted az autót volt cserélve?
Ha nem, akkor én mindenképp cserélném, nem csak a szíjat, hanem a többi járulékos alkatrészt is. (feszítők, vízpumpa)
Szintén 1.6 16V Opelmotorban most cseréltettem én is szíjat, mert az előző tulajban nem bízok. 16 szelepes motorban nagyobb kárt tud csinálni a szíj, ha szakad vagy átugrik, inkább cserélném.
akkor cseréld le mert ha használt autót veszel mindig le kell cserélni.
kollégám mesélte nemrég hogy rokona vett 2hónapja egy másik rokonától egy cliót,megbízott benne nem cserélte le a vezérlést,kb 1 hete szakadt el.
ne bízz meg senkiben,le kell cserélni bármit is mondanak.
a szíj kb 100 ezret bír, a lánc pedig 250-300 ezer km-t.
a szíj sokkal jobb mert csendesebb és olcsóbb cserélni.
tudom, már csak, mivel a BMW üzemében vagyok motorfejlesztő mérnök.. :)
most tervezzük a következő M5-ös széria motorját és csak megsúgom hogy hybrid lesz, 2017-ben mutatjuk be.
16%-os
csak kínácsiságból kérdezem hogy ha te valóban egy mérnök vagy akkor hogy sikerült 16%os válaszolóvá lenni?
én 2,5éve vagyok az oldalon több mint 10 000kérdésre adtam már minimum 1db választ, plusz a sok privát segítséget kérő mégis 83%os vagyok.
ilyen alacsony pont ritka és csak egy trollkodó embernek tudom elképzelni aki full hülyeségeket irkál nem pedig egy komoly hozzáértő mérnök embernek aki szaktudása alapján segít és válaszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!