Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyibe kerül kb egy vezérműs...

Mennyibe kerül kb egy vezérműszíj csere?

Figyelt kérdés
opel astra f 1.4 2001.
2013. dec. 8. 19:52
 1/6 dirtboy ***** válasza:
61%

kb 40-45ezerre számíts ha van kedvezményed akkor lehet persze simán olcsóbb is.

a fenti árat beszereléssel együtt értem és szettben tehát feszítő görgő és vízpumpa is.

2013. dec. 8. 20:01
 2/6 anonim ***** válasza:
42%

Attól függ mi a motorkód. De átlagosan:

-vezérműszíj készlet: 12-15e Ft

-ha kell vízpumpát (kell!) az 6-8e Ft

Nekem a szerelés volt 6.000Ft szerelőnél, de ki lehet házilag is ha értesz hozzá egy kicsit és nem félsz tőle. Nem nehéz amúgy csak a jelölésekre kell odafigyelni nagyon.

2013. dec. 8. 20:36
 3/6 anonim ***** válasza:
47%

Az 1-es és 2-es válaszoló nagyon alálőtte az árakat!

http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__485..

Itt a 8-as választ írtam én, szóval, spórolni kell rá rendesen!

2013. dec. 9. 20:16
 4/6 anonim ***** válasza:
44%
3. válaszoló 2. vagyok! Téged jól lehúzkodnak :D 150.00Ft egy fényszóró? Hát ne röhögtess. Még ha xenonos akkor is csak 54.000Ft körül van + munka max 3.000Ft. Ja hogy te márkaszervizbe hordod és nem egy megbízható szerelőhöz.... Attól még nem kell leszólni a többiek válaszát aki normális árakat mondtak. És amúgy is a kérdező Astra F-ről kérdezett nem Astra H-ról... És mivel nekem Astra F-em van így tudom, hogy mi mennyibe kerül mivel pont a nyáron cseréltettem. És minőségi alkatrészeket rakattam bele csak tudok alkatrészt szerezni olcsón...
2013. dec. 9. 20:25
 5/6 anonim ***** válasza:

Hello 2-es.

Te valamit félrenéztél, írtam, hogy a 8-as választ kell nézni, nem a 9-est. :) >>> #8

De ha már válaszoltál, akkor leírom, hogy nekem nem márkaszerízben volt elvégezve a vezérműszíj csere, hanem egy megbízható autószerelőnél. A vízpumpa így is kedvezményes áron volt.

Hello

2013. dec. 9. 20:50
 6/6 dirtboy ***** válasza:

énse értek egyett,nekem 12volt a szerelés idegen szerelõnél úgy hogy cserélt nekem generátor szíjjat is mert rá fért úgy látta.

nekem ugyan nem opelem van de opelbe még talán olcsóbb is vagy egy árban van. én kedvezmény nélkül vettem kis autósboltba a vezérlést,szíjj,görgõ,vízpumpa volt 28ezer.

unixbol kedvezménnyel még ennyi sem lett volna.

nehogy már megetess hogy 70-80ezer egy opelben a vezérlés csere mikor azok us ugyan úgy olcsó fentarthatóságú autók.

2013. dec. 9. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!