Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek a BMW...

Mi a véleményetek a BMW 750iL-ről? (e38)

Figyelt kérdés

már 500 ezer forint körül lehet ilyet venni, 5400 köbcenti, v12, 500Nm nyomaték.

Régen olyan 30 millió forint körül volt az ára.

ti mit gondoltok arról aki ilyennel jár, vagy ez a hobbi autója?

2013. dec. 15. 23:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Apukámnak 740i-je van, szerintem az utolsó BMW, amit tudott valamit mutatni. Gyönyörű. De fél misiből maximum az első szervízig jutsz el, ahol még egyszer ennyit legombolnak rólad. Apukámé gyári állapotú, gyári alkatrészekkel. Ha szép, gyári autó, akkor minden elismerésem a gazdinak. Nekem most egy 525d E60 van, de tervben van egy 740i E38, esetleg E39 beszerzése.
2013. dec. 15. 23:16
 2/7 A kérdező kommentje:

igen, szerintem is az e38 a legszebb, abban van anyag, mindent beletettek amit a kor tudott akkor, és még h ma hoznák ki akkor is megállná a helyét teljesen, sőt szebb mint a mostani kocsik.

sajnos anyagilag nem engedhetem meg hogy a milliós kategóriában keresgéljek, meg az sem garancia arra, hogy egy ilyen luxusautón ne romolna el bármi.

inkább veszek egy olcsót és kipofozom szépen lassan, nem napi használatra kell nekem, hanem szeretnék birtokolni egy ilyet is, mert lassan kikopnak az utakról ezek a v12-es szörnyek, és meg akarom őrizni az utókornak majd.

2013. dec. 15. 23:31
 3/7 anonim ***** válasza:
mindenképpen rámegy a vételára, és az sem árt ha egy benzinkút van a hátsó kertben
2013. dec. 16. 02:43
 4/7 anonim ***** válasza:
Azt javaslom, vegyél egy viszonylag jó állapotút, és ha nem használod csak hobbi célnak, akkor az évek alatt rendbe tudod tenni, és a pénzt is jól be tudod osztani rá, mert szép gyári állapotúra varázslásra nincs az a pénz amit ne lehetne elkölteni rá. Nekem Volgám van, és csak arra már 1m Ft-ot költöttem az évek alatt, ígaz az eléggé rossz állpotbna került hozzám.
2013. dec. 16. 07:28
 5/7 anonim ***** válasza:

500ért egy bontószökevényt kapsz. szerinted miért vannak 1,5-2 ért is? és azokba is kell ám pénz. sajnos régi és sok kicsi dolog van bent amit mindig javítani kell. de amúgy ha ezt nem nézzük, nekem is kéne.

van egy ismerősöm, 740i-je van, de ő is kb havi 2x használja ezek miatt, pedig M-es és chipelt, szóval megy mint a disznó. szembe vele van egy kereskedés, ott árultak egy 750-est, de alig tudták eladni, az is valami szarér hugyér ment el. legyen mellé több százezer mindig, mert kelleni fog....

2013. dec. 16. 07:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Háát, sajnos igazuk van a többieknek, édesapám 7-ese is most olyan 2-3 millió Forintban áll. Millió alatt ne is nézelődj, mert nem fogod benne örömödet lelni.
2013. dec. 16. 08:08
 7/7 anonim ***** válasza:

Egyetértek azzal, hogy 1 millió alatt inkább ne.

Amúgy a régi BMW-k közül ez a legszebb :)

2013. dec. 16. 14:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!