Mit lehetne venni egy "motorosnak"?
Figyelt kérdés
Meglepném a párom valamivel, de nem tudom hogy mi az ami igazán hasznos (vesevédője már van) ha valaki tudna valami igazán jót mondani azt megköszönném :)2009. nov. 24. 16:59
1/6 anonim válasza:
Milyen értékben szeretnél vásárolni? ( Ár érdekelne kb.-re)
2/6 anonim válasza:
milyen típusú motor? milyen értékben akarsz? milye van már?
motoros szülők, motoros gyereke
3/6 A kérdező kommentje:
6000 körül gondoltam tudom nem nagy összeg a "témát" tekintve + nézegettem az árakat és nincs könnyű dolgom
2009. nov. 24. 17:14
4/6 anonim válasza:
Cross kesztyűt tudnál ennyiért venni.
A bőr kesztyűk már 6000 fölött vannak.
Ami még olcsóbb dolog motoros ruházat között az a bukósisak plexi, pl egy tükör ezüst de az is még 8000 fölött van.
Tényleg nincs könnyű dolgod, vagy szánj rá többet vagy valami egészen mást vegyél neki.
5/6 anonim válasza:
milyen típusú motor? gyorsasági? csopper? cross? vagy milyen?
6/6 A kérdező kommentje:
Most fog motort venni, hogy milyen típust azt nem tudom még, de sport motor lesz :) tudom ennek fényében nem vagyok egy könnyű eset
2009. nov. 25. 18:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!