Audi A4 1.9 TDI, vagy Volkswagen Passat B5 1.9 TDI?
Hallottam, hogy a B5 -ös Passat legendásan jól sikerült, egyebek. Ettől függetlenül az A4 -es jobb, ha nézzük, hogy Audi? :)
S mi a véleményetek az 500 ezres ajánlatokról, amelyeket a használtautón lehet nézni?
Köszönöm szíves válaszotokat! :)
És mi a véleményetek az 1.9 TDI -s első generációs Skoda octavia -ról?
Elfelejtettem az előbb említeni, hogy olyan 96-99 -es autókról lenne szó :)
Szerintem mindkettő jó választás.
Nekem VW-m van. Igaz nem Passat, hanem Bora, de teljesen megvagyok elégedve vele.
Viszont az említett 2 autóból Én 500 ezer Ft-ért egyiket sem venném meg.
Azo elégé le lehetnek már lakva, még ha ez nem is derül ki a leírásból/képekből.
Én is nézegettem anno ezeket a Passatokat és szerintem bőven fél millió felett vannak azok, amik már elfogadható állapotban vannak.
Az Audik meg aztán pláne...
Értem :) Tehát akkor Passat -ból olcsóbban jönnék ki? :)
És a Skoda Octavia?
Itt találtam egy Passatot. Nos, biztosan nem 170 ezer van benne :D De azért megmutatnám:
Mi a véleményed erről?
Az Audin érződik hogy Audi.
De jegyezd meg, hogy ilyen autót nem lehet 500.000-ért venni, Passatot sem.
De lehet... 5-6 kiló környékén, ha nem vagy évjárat, meg km b#zi, és nem tart vissza egy kis horpadás, karc, akkor elég jó szerkezeti állapotban lévőt tudsz venni. Szépet meg 7 kilóért.
Amúgy jó technika mind a kettő, azonos alapokkal, hasonló műszaki tartalommal, de az Audi jobban tudja azt a bizonyos minőségérzetet.
Ennyiből nagyon leharcolt példányokat találsz, pl amit linkeltél.
Én 500k-ból Opel astra caravan-t, Ford mondeot, toyota corollát, meg swiftet néznék.
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
Kizárólag 1.9 TDI motorral szerelt autók érdekelnek :)
Éngem speciel nem tartanak vissza a kisebb külső esztétikai hibák, megvannak a lehetőségeink ennek kijavítására! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!