Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW e30-ba 2.5 érdemes-e...

BMW e30-ba 2.5 érdemes-e rakni alvázmerevítőt alulra erről volna szó én gyártanám le?

Figyelt kérdés
2013. dec. 11. 23:17
 1/7 A kérdező kommentje:
 2/7 A kérdező kommentje:
 3/7 anonim ***** válasza:

Számomra nem világos, hogy ennek mi értelme van ( mert még drift autónál ahol meg van döntve a kerék és kell valami támasz ott még talán, de utcára? ).

Ha minősített hegesztő vagy és van megfelelő anyagod akkor hajrá...

2013. dec. 11. 23:54
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem is hülyeség utcai autóba.De mindegy most azt akarod megvenni amit linkeltél vagy te akarsz csinálni?

Mert ha az utóbbi akkor az nem megy olyan egyszerűen,nem mindegy milyen anyagból csinálod Pl a zártszelvényes barkácsolást el lehet felejteni mer az nem ér semmit egyszerűen azért mert nem ilyen célra találták ki .

Ha nem tudsz hegeszteni akkor hozzá se kezdj.ilyen célra készülő anyagok hegesztésére már nem jó a Tescos villany trafó,minimum valamilyen védőgázos hegesztőgép kell!

2013. dec. 12. 00:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Miert ne lenne erdemes, masszivabb lessz a kasztni.
2013. dec. 12. 11:30
 6/7 anonim ***** válasza:

De ez nem a kasztnit merevíti. Ha megnézed a linkelt kép oldalát, ez alulról támasztaná a lengőkart ( fentre meg kellene egy toronymerevítő ) és akkor nem billegne ha pályán rúgod neki.

A kép alapján én abban sem vagyok biztos, hogy ezt a funkcióját betölti.

2013. dec. 12. 11:45
 7/7 anonim ***** válasza:

Lengőkart, támasztani, alulróóól??? Nóóórmális? :D

Kasznit merevít (nyúlványokat fogja össze egyrészt) plusz a kormányművet rögzíti. A lengőkarhoz hozzá sem ér...

Utcai autóba erősen kérdőjeles a dolog. Nem hiába szenvedtek a gyárban 1000+x órát azzal hogy masszív legyen a karosszériája.

A toronymerevítő az rendben van, mert a tornyoknak akárhogy is nézzük nincs sok oldalirányú tartása (persze ez is sokáig jó ha utcán használják) de a nyúlványok nem fognak se összenyomódni se széthúzódni, a kormányművet meg nem éri akkora oldalirányú erő ami ellen kéne tartania. Így szerintem nincs jelentősége ennek az utcán.

2013. dec. 13. 00:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!