Muszáj a központosítógyűrű ha a felni középfurata nagyobb mint a kerékagy?
Figyelt kérdés
2013. dec. 10. 20:04
1/6 anonim válasza:
Azért is hívják TEHERMENTESÍTŐNEK!
2/6 anonim válasza:
Muszáj. A központosító gyűrű ugyanis más néven tehermentesítő gyűrű, a célja pedig az, hogy ne a 4-5 kerékcsavar vegye fel a kerékre ható erőket, hanem annak rendje és módja szerint az agyra feküdjön fel a felni, ott történjen meg az erő átadása.
3/6 anonim válasza:
Acélfelninél nem feltétlenül. Vannak olyan autótípusok ahol gyárilag nincs is.
4/6 Sinead válasza:
3# Ott azért nincs gyűrű, mert ugyanakkora a furat, mint az agyméret..
5/6 anonim válasza:
"Ott azért nincs gyűrű, mert ugyanakkora a furat, mint az agyméret."
Úgy értettem, hogy gyárilag nincs az agynak semmilyen kiálló része ami központosítaná, egyszerűen a csavarok teszik ezt meg. Tehát ilyen esetben nem beszélhetünk tehermentesítésről. Ilyen pl. a Suzuki Vitara. dobfékes hátsó futóműve.
6/6 Napkiraly válasza:
utolsónál a pont, nekem is az egyik autómon nincs ilyen gyárilag. Szerintem megvagy nélküle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!