Honnan jött a "bunkó bmw-s" és mennyi annak az alapja, hogy akinek bwm autója van, az bunkó?
Sokszor hallottam már azt, hogy " a bunkó bmw-s!"
Mondtam az egyik haveromnak, hogy ha lesz sok-sok pénzem én is bmwt veszek!" és erre a reakciója az volt, hogy "Miért akarsz bunkó bmws lenni?"
De ez honnan jött?
És miért lenne bunkó akinek bmwje van? Akkor akinek Mercije van az mi? Audi? Porsche? Volvo?
Osztom a véleményeket.
De ennyi erővel a Szuzokisok parasztok a Ladások cigányok a Trabisok csórók a Tranzitosok trógerek a Mercisek maffiózók
a Golfosok hülyegyerekek A terepjárósok tirpákok akkor kizárásos alapon csak a bunkó marad a BMW-hez :D
-Megjegyzem nekem is van egy és pont nem volt drágább mint bármilyen más autó. Sőt ez volt a környéken jó árba.. -Szóval most én is burzsuj bunkó szabálytalankodó lettem.. ennyi! :D
Uff egy buszsofőr
11/11
A buszosokat kihagytad :)
Na meg a kamionosokat is... :)
Amúgy olyan nincs hogy bmw normál árban,lehet hogy olcsón jutottál hozzá,de azért többe kerül akkor is mint a normál autó szervizügyileg.
Én egyszer azt hallottam egy rádió müsorba,h ez ilyen felmérés szerü megállapítás,hogy akinek BMW je van az bunkó.
De viszont van egy jó régi német közmondás és szerintem ez tök igaz is :
-Ha pénzed van Mercedest veszel,ha eszed van akkor Audit,ha meg hülyevagy akkor BMW t .
Akinek BMW is van és más olcsóbb népautó is attól én azt hallottam hogy kis autóval jobban kell vigyázni mert a BMW-t tisztelik, nem vágnak be elé, a kis autó elé meg simán.
Illetve ha BMW-vel lemond az elsőbbségről, akkor néznek mint a hülyére, mert egy BMW nem lehet kedves! :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!