Milyen olaj az A. Z Meisterteile?
Nem tudom, szerintem itt nagyon sok a tévhit. Szerintem nincs jó vagy rossz olaj, csak az adott autó gépkönyvének megfelelő, vagy nem megfelelő. A dobozon levő viszkozitásnak és teljesítményszintnek meg kell, hogy feleljen, mert egy Volkswagen szerű buktát egyetlen cég sem viselne el. A vegyész úrnak csak annyit, ha jól tudom az "összes" szintetikus alapolajat tőlünk keletre gyártják, és az összes gyártó ugyanazokból az adalékformulákból vásárol, csak specifikus finomhangolásokat végeznek maguk, mivel egy egy formula kifejlesztése dollármilliókba kerül. A formulák egyensúlya nagyon érzékeny, ezért nagyon nagy varázslatokat nem lehet velük elkövetni. A minőségi különbségek inkább az alapolaj alapanyagából(ez jól sikerült) az ásványi olaj különbségéből alakulhat.
Az olajak árszintjét a mellé tett marketing sokkal inkább befolyásolja, mint a minőség.
CSUPA NAGYbetűvel SZERINTEM!
De nem hiszem, hogy nagyot tévednék-egy nem UNIXOS márkaszerviz szervizmérnök a műhelyből, nem a kémcsövek mellől! :)
Egy ideje én is ilyen olajat használok.
Használtam Seléniaát, Mobil1-t is de a "csendesebben jár és kevesebbet fogyaszt" reklámszövegnek nem kell felülni. Semmi változás nem volt. Nagyobb név több reklám drágább ár.
Ellátja a feladatát ez is, a 16éves autómba meg pont elég.
Szánalmas az Unix alkalmazottak részéről,hogy nem merik ideírni honnan származik az alapolaj.
Az olaj adalapja egy az egyben Mol, és sokan állítják,hogy az is.
Miért titok ez? Semmi baj a Mol motorolajokkal.
Részemről nevetséges ez a titkolózás, és ezért inkább vásárolok Mol, Mannol vagy Eurol olajat sm minősítéssél, titok nélkül, ugyan annyiért.
Üdv,
Sok hozzászólás elolvasása után arra a következtetésre jutottam, hogy az unixauto kft működési alapelvéről mit sem sejt az átlagember. Ennél a cégnél a minőség mindenekelőtt van,s nem sajnálják kiadni érte a pénzt. Nem vagyok kenőanyag szakember,nincs diplomám, s nem vagyok vezető sem a cégnél. Több mint 3 éve dolgozom a logisztikai központjukban raktárosként. Nem könnyű itt jól teljesíteni de megadnak hozzá minden szükséges eszközt és támogatást. Olyan dolgokba fektetnek időt,pénzt,energiát amire a legtöbb vállalkozás sajnálja, mert a saját profitját előbbre valónak tekinti mint a vásárlóinak a minőségi kiszolgálását. Az Unixauto kft abszolút nyereséges vállalkozásként arra törekszik, hogy támadhatatlan és magas színvonalú szolgáltatást nyújtson partnereinek s magánszemélyeknek. Véleményem szerint egy nagyon megbízható cégről van szó. Kizárt dolog, hogy szemetet eladnának.
Ui: Az előbbi iromány egy Objektív vélemény a belső működés ismeretének birtokában, Nem "agymosás" hatására kifejtett zagyvaság.
Tisztelettel: Sz. D. /MST - Tűz és robbanásveszélyes termékek raktározásáért felelős személy/
2015-12-13 12:23
akkor csak a nyelved az olajdoki s*ggében lóg ..
vagy egy agymosott hulladék vagy te is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!