H valaki tul sokat tud és kirugom, akkor lesz csak igazán veszélyes, nem???
2016. okt. 4. 19:35
112/142 balcika válasza:
A Beke Péter nagyon jó szakember! Ő építette fel az unixnál az A.Z. termékcsaládot. Találni fog munkát ebben biztos vagyok. :)
2016. okt. 10. 21:07
113/142 Mechanic man válasza:
Az unixos Az, jó olaj régi opelekbe,egyéb romokba.A castrolt tényleg hamisítják, de az alufóliával lezárt eredeti, bármilyen alufóliás olaj eredeti, amin nincs fólia nagyvalószinüséggel kamu. Én fuchs-ot használok, vagy valvolint.(fóliás) Egy ismerösömnek mindig unixost raktak a caddy-be, én Gt1-es fuchsot azóta csendesebb az sdi.
2016. dec. 8. 22:05
114/142 anonim válasza:
Mert egy olajhamisító cégnél az alufólián múlik, h lebuknak- e, vagy sem... persze, hihető.
2016. dec. 9. 04:59
115/142 anonim válasza:
Sziasztok!
Gyorsan átfutottam az utolsó két oldalt.
Nem dolgozom már az UNIX-nál, ez igaz. De nem kell ezt túlgondolni.
Ha bármikor bárkinek bármiben segíthetek megtaláltok a valvoline.hu oldalon a kapcsolatok menüpont alatt.
Üdv.:
Beke Péter
2017. jan. 20. 11:19
116/142 anonim válasza:
A Valvoline-t használló kolléga írására reagálva, am motor üzemi hangereje bizony függ a motorolajtól. Ez simán lehet halkabb motorolaj függvényében. Az olajfogyasztás is ilyesmi. Nagyban függ a motortól illetve annak állapotától. A Valvoline Maxlife-al viszont csökken az olajfogyasztás és finomabb a motor hangja.
2017. jan. 20. 11:25
117/142 anonim válasza:
Akkor a Valvoline jobb, mint az AZ masterfostájl? :)
2017. jan. 20. 15:37
118/142 anonim válasza:
Azt, hogy jobb-e bármi bárminél az nem érzelmi, hanem műszaki kérdés.
Erre a kérdésre nem akarok válaszolni.
A Valvoline egy viág első kenőanyag márkája. Ma is világelső több fejlesztési vonalat tekintve. Én Valvoline-t használok. Észter bázisú szintetikus 504.00/507.00 terméket. Minden pöpec. Oljafogyaszásom meg szinte zéró. Pedig az autó egy 150 lovas öszkerekes PdTdi Passat 2009-ből...
2017. jan. 21. 08:14
119/142 anonim válasza:
Bocsanat elirtam. CRTDI termeszetesen.
Udv.:
Beke Peter
2017. jan. 21. 09:08
120/142 anonim válasza:
Szóval akkor már te sem a világ egyik legjobb, még a Castrollal is azonos szinten levő AZ Masterfostájlot használod... :)
Ennek örülök, igazán derék fiatalember lehetsz, h hű vagy az általad marketingelt termékhez.
Reméljük, nem a Floriol lesz a következő munkahelyed. Mert akkor napraforgó olajjal elszel kénytelen járni! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!