Milyen olaj az A. Z Meisterteile?
Figyelt kérdés
A szerelőm ezt szerette volna rakni az autómba, mert ilyen van neki hordósban, de ragaszkodtam a Castrolhoz. Szerintetek?2013. dec. 8. 17:14
142/142 anonim válasza:
Unix saját olaja (a rövidítés a tulajok monogramja), sok helyen prémiumnak hazudják. Közel sem az, és még az eredetét sem lehet biztosan tudni. Még a saját oldalon is normál olajként van leírva, nem prémiumként. Több helyen, illetve belsősöktől is hallottam/olvastam akik ebben dolgoznak, hogy nem a legjobb olaj, hiába van jó áron. A német zászló is eléggé megtévesztő. Saját autómba én bele nem raknám, otthoni gépekbe viszont jó lehet. Vagy még 20 éves igénytelen autókba maximum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!