Vettem egy garázst az autómnak. Milyen módon szokták megoldani ezeknek a fűtését?
Nekem már nagyon régóta van garázsom, de sosem fűtöttem. Az autó pedig sosem panaszkodott miatta hogy fázna. :)
Nem ilyen kis sufniszerűség, hanem rendes 38-as téglafal, szigetelt födémmel, fölötte még padlásrész is van.
Télen általában nincs 4-5 foknál hidegebb benne. Napokig tartó kemény mínuszoknak kell lennie ahhoz, hogy bent gyenge fagy legyen.
Nyáron a kánikulában is lehet benne hűsölni, mert akkor meg 25-26 foknál nem melegszik föl jobban.
Soha nem lett semmi baja egy autómnak sem, csak azért mert nem fűtöttem rájuk. Gondoljatok bele, van aki az utcán tartja a kocsiját télen-nyáron!
Jó, oké te tudod. Nem lebeszélni akarlak róla.
Egyébként én is valamennyire fanatikus vagyok. Jelenleg egy 36 éves gyári állapotú, 67.000 km-t futott példány pihen a mindig is fűtetlen garázsomban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!