Elégedett vagy a Skoda Fabia-val?
Vagy ha pénzt kap a megtett km után, akkor miért nem tekerte mondjuk 500 ezerre???
Ez most komoly? Figyi kérdező. Nem lett hozzányúlva a km órához. Ennyi. Nem tudja, hogy kell tekergetni a km órát és más sem csinálja meg neki, mivel ez már bűncselekmény.
Ő egy sima csaj, akinek van egy Skoda Fabia-ja, amiben 200 ezer km van és ezeket hazudja, hogy minél könnyebben eladja, ennyi.
Autókereskedésből a büdös életbe nem vennék autót a helyedben. Még jobban megszívod, mint azzal a minisztériumi autóval...
Amúgy valóban nem a km-t kell nézni. Hanem az állapotot. De aki így hazudik h előretekert km, meg minisztérium cucc, annak a közelében én levegőt se vennék.
Ezt a kocsit kerüld el, az okokat már leírták előttem.
A Fabia egyáltalán nem nagy kocsi, 3 gyereknek is szűk lesz hátul. Elég szűkös kocsi. Ha nagy kocsi kell, és fiatal, én ezeket ajánlom inkább:
Chevrolet Lacetti, akár kombi változatban is
Dacia Logan
Opel Astra G
Renault Megane II
Én ezek között keresgélnék, ha fiatal, viszonylag tág utasterű kocsi kellene.
"Az octavia meg már 11 éves, és most fog lejárni a műszakija"
nem is azért linkeltem,hogy a linkben szereplő autókat vedd meg .Az előző kommentálásomban oda írtam , hogy csak a képek miatt linkeltem,vagyis csak tájékoztató jellegű linkek voltak nem pedig ajánlat hogy azokat vedd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!