Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Elégedett vagy a Skoda Fabia-val?

Elégedett vagy a Skoda Fabia-val?

Figyelt kérdés
Sürgősen kell autót vásárolnunk, és van egy autó ami tetszik a családnak. Ez egy Skoda Fabia 1.4 16V. Előzőleg egy Daewoo Lanosunk volt, szóval hasonló tulajdonságokkal rendelkező autót kerestünk, és nagyot, mert nagy a család (3 gyerek). 6 éves, ami nagyon-nagyon fura hogy 200 000 km van benne (6 év alatt hogyan???) a hölgy azt mondta minisztériumi kocsi. És ugye a megtett km után kapott a tulaj pénzt, így megérte előretekerni... Olyan áron van mintha fele ennyi lenne benne, és nagyon szép állapotban van, szóval hajlunk arra hogy elhiggyük. Vélemény?

2013. dec. 6. 18:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Vagy ha pénzt kap a megtett km után, akkor miért nem tekerte mondjuk 500 ezerre???

Ez most komoly? Figyi kérdező. Nem lett hozzányúlva a km órához. Ennyi. Nem tudja, hogy kell tekergetni a km órát és más sem csinálja meg neki, mivel ez már bűncselekmény.

Ő egy sima csaj, akinek van egy Skoda Fabia-ja, amiben 200 ezer km van és ezeket hazudja, hogy minél könnyebben eladja, ennyi.

2013. dec. 6. 19:24
 12/19 A kérdező kommentje:

Ezért kérdezek, segítsetek, ha tudtok. Ez még nem is rossz,

csak messze van Győr.

[link]

2013. dec. 6. 19:30
 13/19 anonim ***** válasza:
Csak a hülye vesz km alapján autót, a gondolkodni képes ember meg átnézeti szervizben és állapot alapján dönt...
2013. dec. 6. 19:31
 14/19 anonim ***** válasza:

Autókereskedésből a büdös életbe nem vennék autót a helyedben. Még jobban megszívod, mint azzal a minisztériumi autóval...

Amúgy valóban nem a km-t kell nézni. Hanem az állapotot. De aki így hazudik h előretekert km, meg minisztérium cucc, annak a közelében én levegőt se vennék.

2013. dec. 6. 19:34
 15/19 anonim ***** válasza:
Nézesd meg egy hozzáértő ismerősöddel a kocsit. Ha ő azt mondja h jó, és ha neked is tetszik akkor vedd meg.
2013. dec. 6. 19:55
 16/19 anonim ***** válasza:

Ezt a kocsit kerüld el, az okokat már leírták előttem.

A Fabia egyáltalán nem nagy kocsi, 3 gyereknek is szűk lesz hátul. Elég szűkös kocsi. Ha nagy kocsi kell, és fiatal, én ezeket ajánlom inkább:

Chevrolet Lacetti, akár kombi változatban is

Dacia Logan

Opel Astra G

Renault Megane II

Én ezek között keresgélnék, ha fiatal, viszonylag tág utasterű kocsi kellene.

2013. dec. 6. 19:55
 17/19 anonim ***** válasza:

"Az octavia meg már 11 éves, és most fog lejárni a műszakija"

nem is azért linkeltem,hogy a linkben szereplő autókat vedd meg .Az előző kommentálásomban oda írtam , hogy csak a képek miatt linkeltem,vagyis csak tájékoztató jellegű linkek voltak nem pedig ajánlat hogy azokat vedd meg!

2013. dec. 6. 20:34
 18/19 A kérdező kommentje:
Azt hiszem alszom rá, és holnap újrakezdem. Az utolsó előttinek és az utolsónak is köszönöm az ötleteket, ezek alapján már keresgéltem is!
2013. dec. 6. 20:37
 19/19 anonim ***** válasza:

Még valami eszembe jutott esetleg a ford fokuszok között is érdemes lehet szétnézni

[link]

2013. dec. 6. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!