Mi a véleményetek a SKODA FABIA 1.2 12V Classic-ról?
Ezt az autót szeretném megvenni. Helyileg közel van és szerintem az igényeimet kiszolgálná. Munkába járós autónak szánnám. 1. kocsim lenne.
Nem akarok száguldozni, gyorsulni vele, meg előzgetni se nagyon.
Naponta 20km-t mennék vele.
Semmi gond az 1.2-es motorral. Való igaz, hogy nem száguldásra való, viszont kényelmes, és nyugis közlekedésre maradéktalanul megfelel. 3 hengeres motor, ami eleinte kicsit fura lehet majd (kicsit máshogy jár, mint a "szokásos" 4 hengeresek, és a hangja is más), de a fogyasztása meglepően jó. Vegyes fogyasztásban 6l körül eljár.
Neten annak idején sok tesztet olvastam róla, szinte mind dicsérte, és elég jól sikerült konstrukciónak írta le.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Várom a privát üzenetet.
Ez a motor gatter nagy fos, pláne ekkora kasztniban. Ennek a tetejében még nem is valami extra takarékos.
Vezettem sok kis köbcentis autót, (Fiat 1,2 80LE, Swift 1.3 94LE). Kategóriákkal jobbak a Skoda motorjánál. A vicc, hogy ezek se esznek többet 4 hengerrel meg +30 lóval.
Amúgy a linkelt autót igencsak drágán mérik. Ennyiért már komolyabb márkákat is kapsz.
Írtam, hogy nem száguldozásra akarom használni.
Ha "tolni" akarnám neki akkor nyilván mást választanék.
A célnak megfelel úgy érzem.
Milyen más kategóriát választanál ebben az árban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!