Skoda Fabia Kombi 1.2 es vagy egy Opel G Astra Classic ferdehátú ez is olyan 1.2 es körüli motorral a jobb vétel?
Sok ismerősömnek vannak ilyen autói, tekintve, hogy igen népszerűek. Amennyire tudom, az Opel egy picit a VW mögött jár minőségben, vagyis a VW számít "luxusabbnak". Határozott álláspontot nem tudom, mennyire lehet foglalni, de: nagyon sok embert hallottam, akik úgy átkozták a G Astrát, mintha az életüket tette volna tönkre, szentül esküdtek, hogy az Opelt a továbbiakban nagy ívben elkerülik. Kb. ugyanennyi embert hallottam, aki istenítette az autót, taxis ismerős is volt, aki 150 ezret járt vele különösebb gond nélkül.
Skodát szintén nagyon sok embertől hallom dicsérni, viszont lényegesen kevesebbet, akik utálnák vagy átkoznák. Én a saját környezetemből úgy szűrtem le, hogy a valaha Opelt használó emberek kb. 65%-a volt elégedett vele, és örült neki, míg a Fabia esetében ez az arány legalább 85%.
Ezért hajlok én a Fabia irányába.
de ha 1.4 es motorral veszek attól az autó súlya még ugyanannyi lesz mint ha 1.2 es lenne nem?
de ha nagyobb a motor teljesítménye akkor többet is fogyaszt meg a súlya is annyi a kocsinak mint kissebb motorral....vagy hogy érted....kis motorral jobban kell húzatni hogy jó menjen a nagy kaszni? és ez által több a fogyasztás? hogy érted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!