Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek a SKODA...

Mi a véleményetek a SKODA FABIA 1.2 12V Classic-ról?

Figyelt kérdés

Ezt az autót szeretném megvenni. Helyileg közel van és szerintem az igényeimet kiszolgálná. Munkába járós autónak szánnám. 1. kocsim lenne.

Nem akarok száguldozni, gyorsulni vele, meg előzgetni se nagyon.

Naponta 20km-t mennék vele.

#tapasztalat #SKODA FABIA 1.2 12V Classic
2013. nov. 27. 19:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Jól néz ki. Ha úgy érzed, vedd meg :)
2013. nov. 27. 20:50
 12/17 A kérdező kommentje:

Sokat olvastam, hogy írják, hogy kicsi ez a motor ehhez a kasznihoz.

Sík úton elindulást és gyorsulást leszámítva szerintem nem érezném hátrányát ennek a "nagy kaszni" jelzőnek.

Egyiket se szeretném intenzíven csinálni :)

2013. nov. 27. 20:52
 13/17 anonim ***** válasza:

Ez a kasztni nem nagy, sőt kicsi.

Azt is vedd figyelembe hogy aki hátul ül, nem sok hely van benne.

Ebbe az árban vagy 1.4-el keresnék, de kibővíteném esetleg a testvérére a cordobára, vagy ibizára a keresést.

ebben az árban mozognak. kb hasonló felszereltség.

De én csak az 1.4-es motorral venném. Cordobám volt, imádtam

2013. nov. 28. 19:43
 14/17 anonim ***** válasza:
Nincs semmi baj se az autóval se a motorral. Nyugodtan megveheted.
2013. nov. 28. 19:55
 15/17 anonim ***** válasza:
Nekem is tetszik. Az 1.2-es is megy 130-at, ha kell. Föleg a 12V .
2013. nov. 30. 16:53
 16/17 anonim válasza:
100%

Akinek csak a "hiába taposod paraszt" szlogen jut eszébe az még nem vezetett egy ilyen autót! Csak úgy mellékesen mondom, hogy mivel a benzinmotorok magasabb fordulaton teljesítenek jobban, így ez is! Hegyi úton is fürgén ment felfelé! Amit nem tapasztalsz arról nem kellene pofázni!

Megjártam már vele Németországot, és SOHA SEMMI bajom nem volt vele! Igaz, gyorsulni nem lehet vele, de egy autónak éppen nem ez a célja, hiszen a közút nem a gyorsulásról szól! Elmondanám, ha éppen magasabb fordulaton "dolgozik" akkor épp úgy lehet vele előzni, stb. csak tudni kell kezelni! Aki nem tud normálisan menni egy kisebb kategóriájú autóval az ne akarjon nagyot sem! Sőt, akár vissza is adhatja a jogosítványát, mert legalább akkor nem okoz a marha közúti balesetet... egy szó mint száz. Amíg az úton lerobban audik, BMW-k, stb. mellett megyek el addig én röhögök egy jót. A nagypofájú parasztok pedig befoghatják.

2015. aug. 9. 23:17
 17/17 anonim válasza:
Cáfolnék minden negatív kommentet, meglepően erős... megszokod a kuplungját és a váltót(ami fantasztikusan jó, pattan be a helyére egyből minden fokozatnál) aztán simán tudsz vele olyan fürgén közlekedni mint egy 1.4essel(tapasztalatból mondom). Most jártam meg romániát vele, falvakban 70-80; országúton 120-130 Km/h-val,hegymenetben és előzésnél volt hogy 6ezerig volt pörgetve és vegyes fogyasztása 5.9re kijött(sedan,csomagtartó teli meg három 90 kiló körüli utas a fedélzeten).Még egy érdekesség, hogy mikor nincs kihúzatva, tehát 2500nál már váltassz sokkal többet, 6.5-7.2 körül eszik, de hát benzinmotor szereti a fordulatot..egyébként is nyomatékcsúcs közelében legkedvezőbb a motornak minden, ami ennél a motornál tudomásom szerint 3300-3500 fordulat körül van. 3 év alatt egyszer nem hagyott még cserben, pedig nem mai gyerek, 14 éves, 180ezer km-rel.
2016. szept. 18. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!