Mi az összefüggés a Magyarországon látható szlovák rendszámos prémium autók és az adócsalás között?
Figyelt kérdés
Hallottam valami ilyenről de nagyon közelebbit nem tudok.2013. dec. 5. 16:57
1/5 anonim válasza:
Tulajdonképpen semmi. Emberünk bejelentkezik Szlovákiában egy lakcímre, vagy ha van cége, akkor azt "kiviszi". Ezek után vesz egy autót, akár a nevére, akár a cégére. Teljesen törvényesen, viszont lényegesen olcsóbban, mert jópár költséget kihagy. Csak ez itthon nem tetszik az "elvtársaknak". A rendszámom nekem is NZ-vel kezdődik.
2/5 anonim válasza:
semmi, az még nem adócsalás ha egy szlovák állampolgár a kocsijával átjön ide...
ennyi erővel te is adócsaló vagy szerbiába ha kocsival mész ynaralni görögbe.
ezt csak kitalálták a politikusok hogy legyen kibe belekötni.
3/5 anonim válasza:
Nem csalás, csak egy szemét kiskapu, amivel egy másik országnak fizetik az adót, és utána az itteni infrastruktúrát használják. Büntetni nem lehet, leköpni igen.
4/5 Beviz Elek válasza:
A másik szemét ország felismerte, hogy mennyire lehet megnyúzni az embereket.
Itt miért 100ezer egy sajátkombinációs rendszám? A lenézett, elmaradott, stb románoknál miérg egy nevetséges összeg amit a nyugdíjasok is kifizetnek?
5/5 anonim válasza:
Hát igen, a víz és kenyér mellett a sajátkombinációs rendszám is az alapszükséglet része, szerintem segélyt is kaphatna, akinek kevés van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!