Első autónak Saab 9-3 / 900 benzin?
Figyelt kérdés
Apukámnak van egy 9-5 3.0 v6 griffin. Szerelem volt első látásra,azóta is szívesen vezetem ha esetenként odaadja. Azon gondolkoztam, továbbtanulástól függ, de lesz 5-600 rugóm nyáron. Valaki valami véleményt! Ja és ne fikázzatok,hogy "benzintemető " stb... 8-9 liter 100on,benzinesen 2.0 ,teljesen korrekt!! Évjárat 95-2001 között. Inkább körül veszem magam 1,5 tonna svédacéllal,mint egy szakadt szutyukival és társaival ami hiába eszik 5-6ot.Vélemény,tapasztalat,írjatok! Köszi:) 18F2013. dec. 5. 15:22
1/8 anonim válasza:
Jó az ízlésed. Én is Saab, Volvo párti vagyok. Mondhattok bármit, rendszeres karbantartással a világból is kimennek. A biztonságról,eleganciáról nem is beszélve. Na meg nem minden percbe jön szembe veled egy. Viszont nem tudom, hogy 600ból mit lehet találni.
2/8 A kérdező kommentje:
Akkor a te ízlésed is remek:) A másik lehetőség Volvo s40 benzin. 600ból lehet jókat találni,nézegettem:) 150000km-rel vagy alatta is!!
2013. dec. 5. 17:04
3/8 anonim válasza:
Jelzem 1 hete Paul Walker és barátja egy Porsche-ban vesztette életét (az pedig már messze luxus kategória), szóval az a másfél tonna svédacél sem életbiztosítás... De gondolom nem karambolozni akarsz egy autóval hanem normálisan vezetni. Venni meg olyat veszel amilyen tetszik és fussa rá. Pontosabban amilyet megtudsz venni és a későbbiekben is tudod majd fizetni amit kell (adók, benzin, szervizelés...stb).
4/8 A kérdező kommentje:
Igen sajnos:( A Saab az etalon számomra,meg fogom tudni fizetni mindenét, a közhiedelemmel ellentétben nem drága,vagyis megfizethető a szervizelésük is. És nem vagyok az a vagánykodós fajta,legalábbis nem autóban. Tudom az erejét egy autónak,és tudom a dolgokat a helyén kezelni. De azért mégsem jönne rosszul egy csattanásnál az a sok tonna:) Jobb mint egy 8-900kilós vakarcsban elszenvedni egy balesetet. De valaki valami tapasztalat??
2013. dec. 5. 20:56
5/8 DinsdalePiranha válasza:
Ha apádnak van egy Griffinje, miért itt vársz tapasztalatokat a SAAB-bal kapcsolatban? :D
(Egyébként is, a. jobban körvonalazhatnád, hogy milyen jellegű tapasztalatokra vagy kíváncsi, b. Index fórum, SAAB topic jobb hely lenne erre.)
6/8 A kérdező kommentje:
igen,nyomatom a témát. de ha mégis van vkinek élménye ezzel a márkával kapcsolatban. amugy zabál rendesen gecc:S 16 városban
2013. dec. 30. 01:56
7/8 DinsdalePiranha válasza:
Ismerős helyzet, nekem OG 9-3 van, a 205 lovas verzió automata váltóval. Városban, rövid távokon simán bekajál ennyit.
Viszont ha lemegyünk vele az olasz tengerpartra
1. minden belefér
2. nem kell 1 hétig borogatnom a hátam-derekam, mert iszonyat kényelmes
3. szép :)
Szóval valamit valamiért. :)
8/8 A kérdező kommentje:
igen igazad van:) mostmár el van döntve: apáét kapom meg, a 9-5ot. Majd főiskolára járáshoz kell, kb 70 km hetente 2x. ott városban meg belefér,annyit úgysem megyek. Igen,valamit valamiér:))) Mindig amikor beleülök,csak vigyorogni tudok olyan jó
2014. febr. 25. 14:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!