Lehet kapni valahol csak bal első szőnyeget?
Figyelt kérdés
Szőnyeg2013. dec. 3. 23:54
2/6 anonim válasza:
Milyen autó ez? Mert pl. ilyen kifejezett Merci boltok vannak, ott lehet rendelni mindenfélét és vadi új. Esetleg még a márkaboltban, szalonban. Csak mondjuk a gyári lehet, hogy drága. Nekem Mercedes-be a garnitúra 30 ezer ft volt.
3/6 anonim válasza:
Ha rám hallgatsz akkor szétnézel otthon vagy a rokonoknál és valamilyen kimaradt padlószőnyegből méretre szabod. Én az egész kocsiba abból csináltam. Ingyen volt, méretpontos, ráadásul a maradékot eltettem hogy majd tudjam pótolni a kopottakat.
4/6 anonim válasza:
Igen lehet..
Csak vagy drága vagy szerencse kell hozzá..
Szőnyeget bontóban?? :D
5/6 anonim válasza:
Kiteszed az angol ebayre, ha ott kint elterjedt ez a típus és évjárat, hogy hibátlan jobb első szőnyeget (utasoldali) adsz hibátlan bal elsőért (az meg neki az utasoldal...)
6/6 A kérdező kommentje:
Évente veszek egy garnitúrát, mivel tavaszra elkoszolódik. De csak 1 a 4-ből. A többi vadonat újan érintetlenül repül a kukába. Felesleges pénzkidobás és pazarlás.
2013. dec. 4. 22:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!