Miért csikorog az első fékem?
Figyelt kérdés
Kavicsos, pocsolyás útról visszafelé jövet figyeltem fel a hangra, jobb első keréktől jött és olyan volt, mintha valami kavics vagy kosz dörzsölné a tárcsát. Kereket forgattam picit, olyan karcoló hangja volt. Menet közben hol előjött, hol elcsendesült, fékezésre alig reagált, fékezés nélkül is meg volt a hangja. Mire hazaértem elmúlt a hang teljesen, fék is tökéletesen működik. Előfordulhat, hogy oda mehetett be valami szennyeződés?? Kicsit ijesztő hangja volt, és nem tudom mennyire komoly..2013. dec. 1. 19:32
1/3 anonim válasza:
A tárcsa és a betét közé szorult be egy kavics. Vagy kiesett vagy elkopott. Nézd meg a tárcsát, hogy nincs-e benne karcolás.
2/3 anonim válasza:
Előfordulhat, hogy kavics vagy valami más. De az is lehet, hogy a féktárcsa kopott el.
3/3 A kérdező kommentje:
Hát teljesen nem sima a tárcsa, de komolyabb karcnyomot se láttam benne..
2013. dec. 1. 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!