5. 000. 000-ért melyiket?
Figyelt kérdés
Csak dízel érdekel sokat Fogok utazni!
LEXUS IS
HONDA ACCORD
TOYOTA AVENSIS
MAZDA 6
A linkek csak illusztrációk!
Ja és a német autók nem érdekelnek!
2013. dec. 1. 18:20
1/5 anonim válasza:
Felkeresném az általad felsorolt márkák kereskedéseit ( vagy honlapjukat), biztosan náluk is van valami prémium használt autó program, mint a német márkáknál. Ha van, akkor ott hamarabb megtalálod a tutit:)
2/5 A kérdező kommentje:
Kedves első!Köszi a hasznos tippet utána nézek ilyenre nem is gondoltam!De tényleg ha tehetném mindegyiket megvenném mert mindegyik tetszik nagyon,de sajna csak egyre futja és abból is használtra! :(
Tudom lehet hogy fanatikus vagyok,de valakinek a BMW-kért és a többi német autókért rajong ,de én a japo járgányokat kedvelem jobban,bár igaz a mai világban már minden csak tömeg gyártott és úgy igazából nagyobb különbségek nincsenek azonos kategóriákon beül.de ez van fanatikus vagyok XD
2013. dec. 1. 18:37
3/5 phoenix25 válasza:
Lexus vagy Mazda 6 de inkabb Mazda 6 fogyasztas meg alkatreszek szempontbol.
4/5 anonim válasza:
Bármelyiket választod is, nem bánod meg :)
5/5 anonim válasza:
Én a Toyotát venném, vagy a Hondát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!