Lexus IS 220D vagy Alfa 159 2.4 JTDm?
Figyelt kérdés
Melyiket vennétek és miért?2013. dec. 1. 14:28
1/7 anonim válasza:
ilyennel akarsz felvágni? az igazi nagyfiúk már kinőttek ebből réges-régen.
ne szórd a pénzed csak elárulom a lexus nem egyenlő luxus az alfától pedig nem elszel alfahim.
max.. a ribiknél akik kocsira buknak meg a pénztárcádra.
inkább vegyél suzukit megbízható és keveset eszik. 1 alfa árából 3 új suzuki tudsz venni.
2/7 anonim válasza:
Engem most megköveznek majd, de az Alfa sokkal jobban tetszik, így én azt választanám :)
3/7 anonim válasza:
első vagyok.
megm ilyen 2.4...
mintha mindennapi közlekedésre nem lenne elég, egy 1.4-esm ár annak is nagy ak öbcentije meg a súlyadója.
1.6 felett már luxus, látom nincs itt válság :)
ilyen benzintemetőket venni...
nem tudnék belenézni ezután egy hajléktalan szemébe sem, hogy nem tudok adni nekik pénzt, mert ilyen benzintemetőt vettem...
tipikus magyar vagy, csicsa autó meg minden, de a hajléktalanokat semmibe nézi...
4/7 anonim válasza:
Mindkettő gagyi, az aUdI is szar, vegyél japánt.
5/7 anonim válasza:
Úgy értem persze, rendes japánt. (nuku lexus)
6/7 anonim válasza:
A JTDm az nem benzin hanem dízel, az Alfa középkategóriás autó és nem luxus, nekem is az van. Nem azért vettem hogy nagyfasz legyek vele, hanem azért mert tetszik. Tetszik az ereje, tetszik az összkerékhajtása, tetszik hogy tapad a kanyarokban, tetszik a futómű és a kormányozhatósága stb. Én olasz párti vagyok, olasz motorom és autóm van, nekem beváltak.
7/7 anonim válasza:
jah, azt kihagytam, hogy az 1.4 benzines autó mennyit eszik? Az Alfa 2.4-es 5 hengeres motorral, 200 lóerővel és 400 Nm nyomatékkal, állandó összkerékhajtással eszik autópályán 5-6 liter között, városban 8-9 liter. Tartósan 150-170 km/h mellet is kivan 6-7 literből és majd 2 tonnát mozgat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!