Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Legyek kamionos?

Legyek kamionos?

Figyelt kérdés

-8 éves korom óta szeretem a kamionokat és 10-11-kortól szeretnék kamionos lenni, nem érdekel mennyit kell csemerkedni a kamionba vagy mikor jöhetsz haza nem vagyok az a bulizós fiatal féle, csak ha az legyek hol kezdjek.

-Waberers-nél mert ott fizetik az iskolát.

Ez a kérdés.

2013. nov. 30. 20:15
 1/6 anonim ***** válasza:
en is gyerekkoromtol kamionos akrtam lenni,hat az is lettem,de,csak egy evig birtam.most is teher autokkal dolgozok,de nem jarok hetekre.legjobb,ha kiproalod,es megtudod,vannak olyan cegek,ahol ala irsz x eves szerzödest,es fizetnek neked mindent.ha nem vagy bulizos fajta,es mindegy,hogy mennyit vagy otthon,akkor szerintem probald meg.en pont ezert hagytam abba,mert imadok bulizni es itthon lenni.
2013. nov. 30. 20:30
 2/6 anonim válasza:

Én majdnem 3 éve vagyok kamionos és utálom. :D

De a pénz nagy motíváció. A Waberersnél is voltunk, de nem hallottam, hogy fizetnék a jogsit, de ha igen, akkor meg érdemes megcsináltatni velük, mert egyébként elég húzós összeg. Ha alá is iratnak veled egy évet, akkor is megéri szerintem, mert ha nem is tetszik nemzetközibe, akkor is egy évet ki lehet bírni, és a jogsi utána megmarad neked. Elmehet belföldezni is, vagy ha bejön, akkor más céghez.

2013. nov. 30. 20:58
 3/6 anonim ***** válasza:

Waberers nem fizeti csak volt egyszer hogy fizette.

De szétszéledtek a kiképzett kamionosok meg 90% a rájött hogy ó én ezt nem csinálom. (-nem ilyen lovat akartam)

Ha olyan mentalitású vagy mint egy vad motoros vagy egy csavargó és szereted a kihívásokat akkor vágj bele...

A Wábi indulának jó,,, de túl sok pénzt nem keresel évekig mert mindíg leszivatnak minden nyavajával...Utána meg jön a bölcs kérdés ,hogy -nem tudtad??!! De hát hibáiból tanul az ember. Arra jó hogy megtudd mit hogy nem kéne csinálni és annyi mindíg lesz a zsebedbe hogy a kutya ne pisiljen oldalba.

Azután meg úton útfélen bekopognak a kollégák hozzád hogy 1 van kávéd? 2 van kenyered?. 3 van söröd?

4 Dugják a nejem...! 5 Én csak a pénzért csinálom! 6 adjál már egy kis m.oljat.. 7 Nemtudod merre kell menni?? Nézzük már meg GPS en. 8 Van egy kis vized???

9 Látom nem volt elhúzva a függöny beszélgessünk már.. :)

De a leg kutyábbak a fülbevalós 40esek. Na ők tudnak olyanokat hantázni hogy a népmese kutya füle hozzá képest. :D

Ha kérdésed van felteheted megválaszolom mert 2 évig ott nyomtam az ipart.

2013. nov. 30. 20:59
 4/6 anonim ***** válasza:

Én 13 éve csinálom. A Waberer kezdőknek jó, aztán uzsgyi, keresni egy olyan céget, ahol pénzt lehet keresni. Csak a pénzért nem fog menni, valamennyire szeretni is kell. Ez melóhely, nem emberbarát szakma, mindenki rád vadászik, egy forintot sem adnak a két szép szemedért. Nagy szerencse kell hozzá, hogy normális párkapcsolatod legyen, mert ezt a sok távollétet kevés nő bírja elviselni. Az első két - három év alatt sok újat látsz, akkor buli, később már taposómalom ez is.

Tanulj angolul, németül, mert a hazai cégek többsége vacak, ha meg már úgysem vagy itthon legalább keress pénzt is.

2013. dec. 1. 09:57
 5/6 A kérdező kommentje:
Hát akkor foghatok neki majd pénztgyüjteni ha nincs iskola cucc.De azért ha jól indul akkor ott kezdek.
2013. dec. 1. 13:28
 6/6 A kérdező kommentje:
Ja és tudok majdnem közép szinten angolul már beszélgettem is nem úgy nézett rám mintha valami alient látna.És nem nagyképűségből mondom.
2013. dec. 1. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!