Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Létezik az, hogy 8 km után...

Létezik az, hogy 8 km után feltölt az akksi?

Figyelt kérdés

reggel úgy hagytam a hűtőventilátort ,mert direktbe van kötve és az merítette le ,most este indítottam volna (21:00) és se kép se hang megbikáztam és pöcc röff beindul hazajöttem 8 Km leállítottam utána gond nélkül indult most hazajöttem feldobtam tölteni , de a töltő 10 perc után azt mutatja ,hogy maxra van töltve

multiméter szerint 12,3V van benne , de ha töltöm akkor is 12,3V ot mutat akkor ezek szerint már nem is tölt semmit ? létezik az ,hogy 8 km alatt visszatöltött a generátor ?

válaszokat előre is köszönöm !!

2013. nov. 29. 21:34
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

ne vesszetek azért össze :)

na aznap este már nem töltöttem ,mert nem volt értelme töltő úgy is azt mutatta, hogy tele van másnap reggel levittem betettem a kocsiba és tökéletesen indult és azóta is egyből indul am villanyszerelőt kérdeztem hogy lehet e ilyen ő azt mondta lehet van valami érzékelő a kocsiba ami nem engedi teljesen lemerülni az akksit amit nem értettem hogy hogy működik, mert nem kérdeztem ,de annak örülök, hogy megjavult

2013. dec. 1. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!