Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen akksi kell bele?

Milyen akksi kell bele?

Figyelt kérdés
Páromnak karácsonyi ajándék lenne egy új akksi az autójába;a jelenlegi már nagyon rossz.Mivel tök analfabéta vagyok az autókhoz,a segítségeteket kérem: 2000-ben gyártott,Golf Edition,benzines,1598cm3.Milyen akksi kell bele?Kb mennyibe kerül?...Köszi :)

2013. nov. 15. 13:27
 1/4 anonim ***** válasza:
[link] Ez.
2013. nov. 20. 07:35
 2/4 anonim ***** válasza:

Benzinesbe 56 Amper Óráig rakhatsz bele!

56 Ah felett dízel.

De amugy az autónak a könyvébe is bent van,hogy mennyi a javasolt.

2013. nov. 20. 12:18
 3/4 anonim ***** válasza:

A legegyszerűbb megoldás, hogy kimész és megnézed milyen van benne most! :)

Csak tippelni tudok, 52-est mondanék. 45-öset nem raknék bele, gondolom van sok elektromos dolog, talán még klíma is.

Inkább egy 52-es, az a biztos.

Mennyibe kerül? Ez sokmindentől függ, leginkább márkától.

Úgy hallottam, hogy a Banner a legjobb márka, de meg is kérik az árát. Nekem EXIDE van, azt mondták szlovén gyártmány, 52-es, 17 000 valahányszáz Ft volt. Meg vagyok vele elégedve.

Hol lehet kapni? Autósboltokban, Autó-villamossági szerelőnél, (én is ott vettem, be is szerelte ingyen azonnal) neten is rendelhetsz, de akkor még + postaköltség v. futár díjja. Talán a legjobb megoldás az autósbolt, de számíts rá, hogy az akkumlátor az nehéz(!) tehát mindenképpen kocsival kell menni érte, hogy ne kelljen messzire cipelni.

+1 jó tanács:

Mielőtt bármit csinálsz, nézz szét a neten, hogy mások mennyiért kínálnak mit, hogy legyél tisztába az árakkal!

2013. nov. 20. 16:41
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2013. nov. 21. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!