Létezik az, hogy 8 km után feltölt az akksi?
reggel úgy hagytam a hűtőventilátort ,mert direktbe van kötve és az merítette le ,most este indítottam volna (21:00) és se kép se hang megbikáztam és pöcc röff beindul hazajöttem 8 Km leállítottam utána gond nélkül indult most hazajöttem feldobtam tölteni , de a töltő 10 perc után azt mutatja ,hogy maxra van töltve
multiméter szerint 12,3V van benne , de ha töltöm akkor is 12,3V ot mutat akkor ezek szerint már nem is tölt semmit ? létezik az ,hogy 8 km alatt visszatöltött a generátor ?
válaszokat előre is köszönöm !!
Kedves #5 és #7 válaszoló!
Ha már ilyen bunkó módon megszólítottál, akkor válaszolok.
A figyelmes olvasás mindenképpen hasznos lenne számodra.
A kérdés az volt, hogy:létezik az ,hogy 8 km alatt visszatöltött a generátor ?
Erre válaszoltam, hogy: Igen létezik.
Mert hogy a kérdező is leírta: hazajöttem 8 Km leállítottam utána gond nélkül indult.
Egy generátornál mi a lényeges, ha nem az Amper?
Egyébiránt, ha lealacsonyodnék a szintedre, akkor azt írnám, hogy, ha csak egy ponttal kevesebb lenne az IQ-d, akkor növény lennél, gyomnövény!
Jajajajj, felesleges személyeskedni..
Egyszerűen nem vagy kompetens a témában. Mielőtt beböfögtél, megnézhetted volna egyáltalán, hogy mennyi a 100%-ra töltött akku kapocsfeszültsége. Innentől kezdve irreleváns, hogy mennyivel tölt a generátor, mert az akku biztosan nem töltődött fel!
A 12,3V se jelent semmit ebben a formában. A felületi töltés miatt mutatott csak 12,3-at a műszer. Ráteszed 1 percre a tompítottat és lemegy 12-re. Ez már jobban tükrözi az igazságot. Egyébként elárulom, hogy 1/4-ig se volt feltöltve.
De vegyük a te számításodat. 100 Amperrel töltünk 8km alatt. Az legyen 15 perc igen erős jóindulattal. Akkor beküldött 25Ah-át az akksiba. A kocsiban meg van 50-60-as.. Na erről ennyit. Csá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!