Jó lenne egy robogós találkozó?
Figyelt kérdés
Sziasztok.Tavasszal szeretnék rendezni egy robogó találkozót és felvonulást.Jeleznétek ,hogy ti részt vennétek-e ilyenben.Ha igen akkor majd intézek valamit.Lennének progtamok,robogos bűvészek:D 19/F2009. nov. 21. 14:10
1/17 anonim válasza:
nem mennék, de ne vonuljatok fel, mert mindenki b@zdmegolni fog, ha már 30an ellepitek az utcákat... jobb a békesség mindenkinek
3/17 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó ötlet és én szivesen mennék meg gondolom a barátom és a haverok is szivesen jönnének. 15/L
4/17 anonim válasza:
Szerintem lenne értelme és sikere is, csak sok sok pénz. Amúgy én nem hiszem hogy mennék, motorom van, nem robogóm. A robogózás egy jó dolog, de a motorozással nem nagyon hoszható össze.
6/17 anonim válasza:
Tavaszra ha minden jól megy akkor lesz robogóm, én mennék ha lenne vki aki jönne velem és nem lenne túl messze.
7/17 anonim válasza:
én tuti szidnám az anyátokat...
8/17 anonim válasza:
szervezd meg benne lennék én is
9/17 A kérdező kommentje:
oksi majd meglátjuk:DAddig is kellemes 132 napot:S
2009. nov. 22. 16:06
10/17 anonim válasza:
Hol lenne a tali? Egyébként énis benne lennék, de nem épp jó helyre tetted fel a kérdést, szerintem sok unatkozó otthonülős motorgyűlőlő van itt az oldalon:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!