Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen kismotort vegyek?

Milyen kismotort vegyek?

Figyelt kérdés
Jövő tavasszal fogom letenni kismotorra a vizsgát, és ballagásomra egy 50 cm3-s robogót szeretnék kérni maximum 150 ezerért.

2013. nov. 29. 19:23
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Kismotorral 125 cm3-ig vezethetsz motort. Robogót nem ajánlom, mert azon nem tanulsz meg motorozni. Váltósat vegyél, mert akkor a kategória váltás nem lesz probléma :).
2013. nov. 29. 19:37
 2/5 anonim ***** válasza:

Már bocs, de AM jogsival 50ccm-ig vezethet motort.

Én ennyiből Aprilia Scarabeo-t vennék, vagy Piaggio Liberty-t. Bőven kijönnek ennyi pénzből, és a nagy kerék áldás ezeken az utakon. Igaz, hogy nem túl sportos, de kényelmes, és megbízható robogók.

2013. nov. 29. 19:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Már bocs, de kismotor az A1, amivel 125 cm3-ig lehet vezetni. Amiről te beszélsz az a segédmotor.
2013. nov. 29. 19:59
 4/5 anonim ***** válasza:

Igazad van, tényleg.

Én abból gondoltam, hogy AM-ről van szó, mert 50-es robogót akar venni a kérdező.

2013. nov. 29. 20:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenki keveri a két fogalmat, pedig ég és föld a kettő (A1-el lehet utast vinni, rendszámos motor(kgfb, rendszám, műszaki), 40-nél többel is lehet menni, stb.). Csak én vagyok ilyen idióta hogy rögtön ráugrok.
2013. nov. 29. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!