Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Opel Tigrát szereték vásárolni...

Opel Tigrát szereték vásárolni, mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
A tipusú tigrát szeretnék vásárolni,ki is néztem már egy 1.6-os 106 lóerős sárga gépet,mi a véleményetek ezekről a sportautókról?

2013. nov. 28. 22:41
 1/4 anonim ***** válasza:
hasznaltan eleg szethajtott darabokat fogsz talalni, ezeket nem videki orvosok vettek temetobe jarni. hasznaltauton 2 sarga van, mindketto tizeneves... ennyi idosen erosen rohadnak is.
2013. nov. 29. 00:35
 2/4 anonim válasza:

az enyémnek a hátsó sárvédőit kellett javítani,mert erősen korrodált.95ös évjárat.

Ezt leszámítva jó kis kocsi,de max 2embernek,mert hátul szinte nincs is hely... :/

2013. nov. 29. 03:06
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
A tigra szerintem nem sport kocsi csak egy lebutított opel astra és műkörmös csajsziknak való,kényelmetlen,kicsi két szélesebb vállú ember még elől sem fér el széltében benne(próbáltam).
2013. nov. 29. 13:14
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem weboldalról veszem,egyik barátomtól,kintről hozta be,nem hírdeti,nekem ajánlotta fel,kipróbáltam kegyetlenül megy.Próbáltam már 1.7-es ford pumát is,ami ehhez az 1.6-os tigrához képest egy fostalicska volt. Nem rohad,garázsba tartott volt 14 évig. Újrafényezték 2 éve. 95-ös az autó. Biztosan nincs széthajtva. Egyedül csak az ABS jelez vissza.
2013. nov. 29. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!