Simson s51, most újítottam fel a gyújtást szinte teljesen új tekercs, kondi, megszakitó és vezetékek, de mégis sz@rakodik mert már megint nem indul be mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
2013. nov. 26. 16:12
1/4 anonim válasza:
Üzemanyag ellátás megfelelő? Kompresszió megfelelő? Lendkerék nincs kigyengülve? ....
Tény, hogy egy 2T motor egyszerű mint a faék, de azért nem csak szikra kell a működéséhez.
2/4 A kérdező kommentje:
Igen az üzemanyag ellátás megfelelő,kompresszió is nagyon jo meg a lendkeréknek sincs semmi baja,ott valami a gyújtásnál van mert tegnap pöcre indult és mentem is vele sokat,aztán meg felmelegedett és elkezdett kihagyni meg lefuladt ma meg be se indult,szóval nem tudom mi van vele?
2013. nov. 26. 16:23
4/4 anonim válasza:
Ha felmelegedett és utána kezdődtek a bajok akkor valószínűleg a kondenzátorod rossz. Lehet hogy a boltba szart adtak vagy amikor raktad befelé megnyomtad a végét vagy a saruk felrakásakor a csavart nagyon meghúztad és elfordult a közepe.
A tekercs rossz volt vagy csak kicserélted? Mert az eredeti a legjobb, ha rámérsz és 0,8 ohm akkor jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!