Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simsonnál a töltő és világító...

Simsonnál a töltő és világító tekercset kiválthatom egy másik világítótekerccsel? (töltés és féklámpához)

Figyelt kérdés
simsonnál a töltő és féklámpa tekercsről megy a hátsó lámpa is, vagy a töltés normális vagy a hátsó világítás.Az egyik kábelen alapjáraton jön durván 5 volt a másikon csak 2-2,5 volt.Ha az5 voltos kábelt teszem a világításhoz a másikat a töltéshez akkor a töltésen csak 1 volt egyenáram jön le.De ha megcserélem akkor a töltés jó és a hátsólámpa éppenhogy csak világít.

2013. nov. 4. 15:41
 1/5 anonim ***** válasza:

A féklámpa nem fog felvillanni csak 2-3 sec után felizzik.

A töltő és féklámpa tekercs helyére betehetsz egy világító tekercset csak akkor töltésed nem lesz, de a féklámpa viszont hamarabb felvillan.

2013. nov. 4. 16:54
 2/5 A kérdező kommentje:

Arra gondoltam ha egy világítótekercset teszek bele akkor azt szétosztom és megy a hátsólámpára és a töltésre is.

Vagy azt nem bírná el a tekercs?A féklámpa az nem gond csak a hátsó lámpa hogy gyengén világít.

2013. nov. 4. 17:46
 3/5 anonim ***** válasza:
A tekercs elbírná, a fesz szabályzó valószínüleg leégne.
2013. nov. 4. 18:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Én ezt úgy oldottam meg hogy mivel aksis a gépem, így a gyújtáskapcsoló 15/51-es lábára (ez az irányjelzőé is) kötöttem a féklámpát. A féklámpa ez esetben csak gyújtáson működik és a fékpedál lenyomásakor azonnal felvillan késlekedés nélkül. Én mivel hosszabb távokon használom a motort, feltételezem hogy ez nem jelent nagy terhelést az akkumulátornak, mivel a hosszabb út során van ideje visszatölteni.
2013. nov. 5. 08:23
 5/5 A kérdező kommentje:
De nekem nem az a bajom hogy a féklámpa lassan villan fel, hanem az hogy a hátsó lámpa nagyon gyengén világít.Miért égne le a feszültségszabályzó?
2013. nov. 5. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!