Gyula22 kérdése:
Van két aksim egyikkel nem indul a kocsi?
Figyelt kérdés
az egyik 55 Ah-es a másik nagyobb, ált kb. 3 hónapot most feltöltöttem multiméterrel megmértem 12.5 volt van benne és nem hajtja meg a motort , miért van ez talán nem tartja a feszültséget vagy zárlatos lenne?2013. okt. 6. 10:45
1/5 A kérdező kommentje:
vagy a saruk lenének mert ami most van azt csak rányomom a sarura , de van másik ami szorítható talán nincs kontaktus? mindenképpen kicserélem majd , csak előbb az aksit akarom letisztázni mi lehet vele mert diezel autóm van és drága lenne az új
2013. okt. 6. 10:48
2/5 Dörmögő válasza:
Lehet hogy indításkor nagyon leesik a feszültség. Nézesd meg az aksit autóvillamossági szerelővel mielőtt újat vennél. Egyébként dieselhez kicsit karcsú alapból az 55Ah.
3/5 A kérdező kommentje:
igen tudom hogy karcsú azért akarom cserélni elvileg amivel nem indul az 75Ah ás, akkor én sehogy nem tudom megnézni mi lehet vele, előtte másik kocsival használtam és semmi baja nem volt ha magától lemerült abba csak nem lehetett baja nem ?
2013. okt. 6. 11:11
4/5 anonim válasza:
Az önindító sem kattan?
Én párhuzamba kötném és úgy próbálnám indítani
(zárlatos akku vizsgálata: levesszük a zárósapkákat az akkuról és egy pillanatra rövidre zárjuk az akkor, ha valamelyik megpezsdül (intenzíven) akkor az a cella zárlatos)
5/5 A kérdező kommentje:
de igen kattan izzít is még meg is hajtja a motort de el nem indítja
2013. okt. 6. 12:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!