Üsd be a googleba, hogy sportmotor, és megtudod, vagy robogó, vagy chopper, stb...
2009. nov. 20. 14:05
2/15 A kérdező kommentje:
semmilyen célra, személyes vélemyénre voltma kíváncsi, és a google nem is tudom, vhogy nem túl személyesXD
2009. nov. 20. 14:06
3/15 anonim válasza:
Legmenőbbek... Milyen célra?
Nekem tetszik a Kawasaki ZZ-R 1400, de tudom, hogy földúton esélye sincs egy Suzuki DR-Z 400 ellen. Nagyon szépen szól a Ducati Monster S4Rs, de nem biztos, hogy egy 300 km-es túrára annak a nyergében indulnék neki, akkor már inkább egy olcsóbb, szürkébb Suzuki V-Strom.. Büszkén feszítenék egy Egli-Vincenten is, csak tudom, hogy városban jobban járok egy Yamaha YBR-rel is. (no meg olyan rém drágák az Egli-Vincentek, hogy valószínűleg sosem lesz rá pénzem)
2009. nov. 20. 14:15
4/15 anonim válasza:
A MOTOR, így nagy betűvel: PANNONIA T5 !
Egyébként, a maiak közül pl.: Triumph Thurxton
2009. nov. 20. 15:16
5/15 anonim válasza:
Jó is az öreg T5-ös... Nagyon szép, kényelmes, csak egyet nem bír: ha beindítod, mert akkor aztán rögtön szétesik :-)
2009. nov. 20. 15:26
6/15 anonim válasza:
Az lehet. Még nem volt T5-öm, nem tudom milyen műszakilag. De a formája, arányai... Nagyon értették a dolgot a mérnökeink. Kár, hogy leállt a gyártás. Voltak életképes fejlesztések. Ha let volna elég pénz, és odatettek volna egy kicsit a minőségnek, biztos más lett volna a dolog. Újra akarnak gyártani nálunk motort Pannonia néven. Hát, nem nagyon halad az ügy :-(
2009. nov. 21. 07:46
7/15 anonim válasza:
yamaha dt
suzuki rmx
2009. nov. 21. 09:24
8/15 anonim válasza:
Menő: Yamaha Aerox full tuning 70ccm TOP alu henger,Polini főtengely, Pollini variiátor
2009. nov. 21. 10:45
9/15 anonim válasza:
egy ilyen kis csettegő aerox minden csak nem menő, ilyen középkategóriás cuccokkal meg főleg nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!