Simson hátsó lámpa alig pisklákol, nincs fémklámpám mitől?
Figyelt kérdés
Ma tettem akkumlátort a motorba, mert nem volt benne, és átnéztem a gyújtáskapcsolót, hogy minten jól van e bekötve, és úgy jártam, hogy a hátsó lámpám alig pislákol, nincs féklámpám, és a kilométeróra háttérvilágítása is alig pislákol ami ugye a hátsó lámpával van egy csatlakozóra kötve átnéztem a gyújtáskapcsolót, megcsiszoltam a sarukat, de ugyan az a helyzet mit tegyek?2013. nov. 23. 11:42
1/4 anonim válasza:
Járó motornál? Felkapcsolt lámpáknál?
Új aksi amperban megfelel a gyárinak?felöltötted az aksit?Ha a féklámpád nem jó akkor az lehet kapcsolóhiba is(sarukat rányomni jobban ,vagy cserélni ha van másik-kopoóalkatrész) :)
2/4 A kérdező kommentje:
nah időközben a féklámpám jó lett, csak meg kelett mozgatni a foglalatban, de a helyzetjelző továbbra is gyengén ég, akkumlátor megfelel a gyárinak 6V 12Ah de egyébként nem akumlátorról megy a lámpa hanem világítótekercsről, első lámpám működik rendesen, de a helyzetjelzők is gyengék
2013. nov. 23. 12:58
3/4 A kérdező kommentje:
a visszajelzők is gynegék*** nem helyzetjelzők
2013. nov. 23. 12:59
4/4 anonim válasza:
Fogj valamilyen kábelt és kösd össze vele a gyújtáskapcsolótól a lámpa csatlakozójáig. Ha jó lesz akkor a vezetékkel van a hiba. Ha nem akkor csináld meg ugyanezt a test részével is. Tehát kösd a lámpa valamelyik fém részéhez és mondjuk az blokkhoz. Ha így megjavul akkor testhiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!