1998 as suzuki rm 250 esre lehet lámpát tenni?
Mostanában hogy hamar sötétedik egyre többször bele csúszok a sötétbe motorral ami lévén hogy cross motor nincs rajta lámpa és elég gázos haza keveredni.
Valaki csinált már hasonlót vagy tud adni valami tanácsot hogy miképp fogjak hozzá ?
Igen lehet.
Leveszed a gyújtás felöli burkolatot, és ha minden igaz lesz ott kettő darab kiállás (legtöbbször piros színű vezeték) az első és hátsó világításnak.
Ha ez nincs akkor leveszed a lend kereket, és a gyújtás alaplapon kettő darab tekercsen lesz kiállás, legtöbbször egy picike kis fül, ami már gyárilag be van "cinezve" és arra csak rá kell forrasztani kábelt és kész.
Ugye az a pozitív, a negatívat meg a vázról tudsz venni.
Én annó vettem direkt cross motorokra való lámpás fejidomot, vannak rajta gumi bilincsek, rá lehet rözitteni az első telóra..
Igen lesz annyi fénye, bőven elviszi az 25w-os halogén izzót.
Én egy ilyen maszkot vettem annó sárga színben:
Simán volt akkora fénye, hogy korom sötétben is lehessen vele közlekedni, és még dobott is a motor kinézetén :)
Hátsónak meg egy ilyen kis egyszerűt:
Egyébként Honda CR 250-re csináltam akkoriban fényt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!