Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen pénzből vettétek az...

Milyen pénzből vettétek az első autót, ti spóroltatok rá?

Figyelt kérdés
Most kaptam meg a jogsim és kíváncsi lennék kinek mikor volt első saját autója és milyen pénzből vette, sajnos engem a szüleim nem tudnak támogatni... De igyekszem gyüjtögetni. Csak hát diákmunkából nem könnyű
2013. nov. 22. 18:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Én 23 évesen vettem 600-ért. 4-5 havi fizetésből.
2013. nov. 22. 19:09
 12/18 anonim ***** válasza:
34%

Örökségből vettem autót másfél millióért 2010 nyarán. Nem dolgoztam még soha, anyám tartja fenn. Ilyen baromságokat mint hifi, ültetőrugó, felni, stb nem tettem bele, meghagytam teljesen gyárin, egyedül sötétítést kapott, mert utáltam h minden köcsög benézett nézni mert h milyen szép autó, ki vezeti. Évente több mint 20 ezer km-t megyek vele, de később ha jobbak lesznek az anyagiak évi 100-at minimum akarok menni, de azt már nem ezzel, hanem újabb, jobb kocsival.

23/f

2013. nov. 22. 19:11
 13/18 anonim ***** válasza:
35 évesem, saját keresetemből, albérlet mellett, 200e volt a kocsi, 80e az átírás. Eddig költöttem rá vagy 200e-et, persze apránként /csak alkatrész, mindent én csinálgatok rajta + a szerszámokat is megveszem/ Igazából egy nagy álmom teljesült, mert ha nem is használom ki az autót, viszont mindig is szerettem volna egyet:)
2013. nov. 22. 20:44
 14/18 anonim ***** válasza:
na azért csak kiderült, hogy jár itt mindenki bömbivel mert mercivel :D
2013. nov. 22. 20:48
 15/18 anonim ***** válasza:
20 évesen vettem egy 2-es Golfot ( álomautó volt :D) saját pénzemből. Teljesen leültettem és szép felniket kapott. Mivel autószerelő és autószerető vahyok ezért nem gond a javítása :)
2013. nov. 22. 21:45
 16/18 anonim ***** válasza:

22 évesen vettem életem első kocsiját, saját pénzből. Fősulira jártam, mellette pedig dolgozgattam itt-ott, no meg az ösztöndíjam se volt rossz (igaz, azért meg kellett dolgozni a vizsgákon).

Végül 180 ezerért vettem meg a kocsim, amit azóta, lassan éve gond nélkül hajtok. Lett volna lehetőségem többet költeni első kocsira, de úgy láttam jónak, ha olcsón veszek egyet, azzal nem lehet sokat bukni. Nem bántam meg.

2013. nov. 23. 13:28
 17/18 anonim ***** válasza:
*5 éve gond nélkül hajtok
2013. nov. 23. 13:29
 18/18 anonim ***** válasza:

1 hónapja vettem egy 1200-as Ladát. 100e ft volt. Saját pénzből.

20f

2013. nov. 23. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!