Milyen vezetni? Biztos nagyon jó, mégiscsak nagy és erős és nem utolsó sorban BMW.
Hogy megéri-e? Nem... Ahogy írták, ha nyomod neki, akkor megeszi (ha 20-at nem is), de 15-öt biztosan. Szóval a gatyád rámegy.
20 éves, automata, 4 ezres, 286 lóerő, BMW, 1650 kg nehéz. Jobb kocsit nem is választhattál volna, ha tönkre akarsz menni anyagilag teljesen.
Egy vagyon a biztosítás
400 forintos benzinből 100 km-en ez minimum 20 liter városban, max városon kivül tudod 15 körül kihozni.
A szervizelése szintén egy vagyon. Minden iszonyú pénz hozzá.
Az ilyen autókat ma már kizárólag a panel lakótelepeken élők veszik meg, 100 ezres fizetés, de legalább legyen egy komoly kocsi, még ha 20 éves is, és ha még BMW is, na akkor már én leszek a hónap dolgozója..
A biztosítás a kisebb gond.
A nagyobb az, hogy ha el kell vinni szervizbe (márpedig ha ennyiért kínálják akkor az első 3-4 út odavezet), akkor könnyen meglesz pár hónap alatt a millió fölötti ráköltés.
Gyönyörű autók, ezek jobbak, mint az új BMW-k, csak sokan sajnos azt hiszik hogy azért vesznek sokan ilyet, "mert csak ilyenre jutott, de BMW kellett".
Ami fontos: ne hagyd magad becsapni, a nagyon olcsó vételár ellenére ez a BMW is a gazdagoknak való: ha akarod, hogy tökéletes és megbizható legyen 500-600.000 forintot kell egyből rákölteni + fenntartás. Nem rosszindulatból mondom, de nekem is volt E32 740i, majdnem ugyanilyen volt mint ez, csak 7-es. Gyönyörű volt meg minden de mindig piroson volt a benzinszintjelző, hiába tankoltam bele az utolsó filléremet is.
Tisztelt Nyanyika90.
Abba azért gondolj bele hogyha olyan sok pénze lenne tankolni akkor nem 550-ért venne prémiumautót. Annak nem szoktuk mondani az üzemanyaggondokat akik 4-5 misiért akarnak venni kocsit.
Nyanyika90, képzeld élvezkedek az 1.9 PDTDI Audim fogyasztására :)
Úgy élvezem mikor kijövök 6 literre, és tudom hogy egy olyan autóban ülök, ami el fog érni a-ból b-be, és azt is élvezem, hogy 110km/h-val megyek az autópáján, miközben a fordulat számmérő alig mozdul ki 1600 főlé, közben élvezem hogy alig pár száz forintomba kerül nekem mindez :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!