Szívódízel meg turbó meg mittomén mik vannak mi a különbség melyik jobb?
#9 vagyok. miert lenne tobb account-om?
a temahoz hozzaszolva, a kerdes feltevese totalis tudatlansagrol arulkodik. akinek ennyire nincs fogalma sem a dolgokrol, az ne csodalkozzon ha hulyenek nezik.
a legjobban azonban megis ezen rohogok: 'nom beszelt ra' jah tenyleg, ugy altalaban a nok szoktak erteni az autohoz, foleg a hasznalthoz...
De ez ugyanúgy elmondható a többi ilyen korú, ilyen kategóriájú autóról is, sőt még a Swiftről is, csak azokról mindenki mélyen hallgat. Magyarországon a BMW/MB/Audi trióba szaladhat sok, azok is visszatekerődnek :)
Akármelyik 23 éves autót nézzük, évi 20-res átlaggal számolva mindegyikben MINIMUM 450-500 000 már benne van. Haver pl most vett egy '91-es 100-as Audit, amiben az előző eredetiség vizsgálatnál volt 560 000km ( ez visszatekeredett azóta 110-et xD ) és mégis tök fain az autó. Kívülről szép,nem csörög, nem zörög a belseje teljesen egyben van, minden elektromos dolog működik pedig van benne minimum 750 000km. Attól, hogy sokat ment, még nem feltétlen lelakott hulladék.
Rule of thumb: Nem veszünk félmillió futott kilométer felett kocsit.
/apróbetűs rész: amennyiben mégis, nem anyázunk, ha igen hamar eljön egy teljes motorgenerál szükségessége/
Ez is egy lelakott szar ?
skizo ? olvasd el még egyszer az előzményeket ha ennyire érdekel...
7-es vagyok.
Leírtam amit kérdeztél, mert a fő kérdésedből az jön le hogy még azt sem tudod hogy a szívódiesel és a turbodiesel között mi a különbség. Ehhez képest most nagyon tudod fikázni a népet akik szemmel láthatólag többet értenek a dologhoz mint te.
Tudod melyik mercik mentek el egymillió fölött? Ezek (zöldséges mercik)
És ettól hogy egy motor elmegy ilyen sokat az nem azt jelenti hogy a tartozékai is kibírnak ennyit. És mondjuk az adagoló lehet hogy elég költséges tartozék, viszont fizikailag nem a motorblokk része.
Ja leírtad nem tudtam nem is érdekel most se csak ha veszek akkor mit válasszak. Aztán a fikázást nem én kezdtem hanem valaki azzal hogy a régiek ... én meg beírtam h jó pénzért lehet kapni igenis szinte új állapotút aztán jöttek tovább az oltásuk ugy h a sok okoskodó el se olvassa kb az előzményeket és oltanak tovább.
Nem csak a zöldséges ment egy milla a felett mások is csak ugy kell használni.
Pontosan tudom h nem birnak az alkatrészek egy millát főleg ezeken az utakon.
Ja és asszem a saját kérdésekből törlöm ezt a kérdésemet.
NEM kell okoskodni tudom hogy attól még megmarad.
Ide már csak hülyék járnak?
Tegnap az E34-es BMW-vel, most meg te a 190-es Mercivel.
Egyik hülyebb mint a másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!