Jogositvany nelkul robogoval, Budapesten?
Figyelt kérdés
A helyzet az hogy karacsonykor kapnek egy robogot, de nincs jogsim es azzal szeretnek sulibajarni.Szerintetek kivitelezheto lenne? 15/f2013. nov. 18. 22:33
11/17 A kérdező kommentje:
Apamnak pont Q7-e van :D
2013. nov. 20. 21:27
12/17 anonim válasza:
Szerintem ha a pénz úgysem akadálya akkor tedd le a jogsit legalább alap dolgokra megtanítanak és nem kell paráznod a rendőrők miatt és Te is nagyobb valószínűséggel túléled a közlekedést!Figyu ez hamar megvan,szóval hajrá!
13/17 A kérdező kommentje:
17 evesen szeretnek jogositvanyt szerezni autora.Most meg csak felesleges penz kidobasnak tartom hogy legyen egy kulon jogsim motorra
2013. nov. 21. 00:05
14/17 RoŁanĐ válasza:
Szerintem 15 évesen nem érezheti magát az ember felelősség tudatosnak eléggé ahhoz, hogy vezessen bármit is és csak azért mert te lusta vagy veszélyezteted a környezetedet. Én is vezettem motort jogosítvány nélkül, de csak az időben amíg a jogosítványt csináltam és szerencsémre nem szedtek ki egyszer sem a 2 hónap alatt. Várd meg azt a 2 évet :-)
15/17 anonim válasza:
Ha hadják ezt a szüleid hogy jogsi nélkül menj akkor már meg van a róluk alkotott véleményünk is szerintem...De majd abból csak tanulnak meg te is hogy elkaszálnak(Pesten elég valószínű hogy elfognak így kaszálni)
Szóval ez nem pénzkidobás,ha van pénz robogóra akkor legyen jogsira is!Tudod Én magamnak tettem le a jogsikat mindenre és magamnak is vettem a motorokat.
A motoros balesetek miért is vannak?Mert az idióták akik azt hiszik azzal hogy tudják húzni a gázt azt hiszik már hogy rajok addig amíg ki nem esnek az első kanyarban.Érdekes módon csak olyantól halottam ilyet hogy hogy összetörtem a motort akinek még jogsija sem volt rá....Vajon miért?
16/17 anonim válasza:
Gyorsan eltelik az a két év... a javító-nevelő intézetben. Mert oda fognak becsukatni a rendőrök, ha megdőlsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!