Nektek mi a véleményetek erről?
Először is irigyellek a korod miatt és azért is, hogy tudsz venni egy ilyen autót. Mit nem adnék, ha visszajönnének a csajozós idők. Akkoriban még én főiskolai tandíjra költöttem az össz pénzem és Trabival jártam.
Huszonévesen vettem meg az első normálisabb autómat 1 millió forintért, ami ma saccra kettőnek számítana, és folyton előhozakodtak azzal, hogy: "Ugye a szüleidé?"
Mindig mondtam, hogy nem, teljesen az enyém, a saját pénzemből. A hasonló megállapításokra nem kell odafigyelni és akkor egész jól elleszel. Az autó amit venni akarsz több csajnak bejön, mint az öreg lapos sportkocsik és kabriók, mert imponál nekik az, hogy egy fiatal és értékes autóval jársz. Nem rossz autó, nem lesz vele gondod. Sok Picasso taxit láttam már, ha olyan rosszak lennének, akkor nem mernének velük taxizni.
Köszönöm!:)
Még csak ismerkedek a kocsival, sorra lepődök meg hogy miket tud, meg mik vannak benne. De ezek a légrugók, meg a hatalmas panorámaszélvédő valami zseniális. Pont ma volt nagymamám testvérének a születésnapja, és megkért hogy vigyem el a vendégségbe. Neki is nagyon tetszett. Az ő szavaival élve: olyan mint egy guruló üvegház. A jelen levő férfitagoknak is tetszett a kocsi, és nekik is a szélvédő jött be a legjobban.:D Még a papírmunka hátra van, de mostmár a nehezén túl vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!