Nektek mi a véleményetek erről?
"Tudom hogy a 90% alapból azt szűrné le, hogy apuci odaadta a családi autót"
Ez így van.
"de ha tudnátok, hogy az mégis a sajátja."
Néznék rá gyanakodva, hogy minden rendben van-e.
Egyébként szard le a mások véleményét (az enyémet is). Azt vedd, ami neked tetszik. Ha neked egy batárnagy, lomha egyterű (nem kombi) jön be, akkor vegyél olyat.
"ha tudnátok, hogy az mégis a sajátja."
Fele pénzt úgy kapod rá, szóval nem (csak) a tiéd a kocsi. Ergo kölcsönkaptad a szüleidtől. :)
De ez csak kötekedés, ne foglalkozz vele. Nekem őszintén szólva semmi különös nem jut eszembe ilyet látva. D miét is kéne eszembe jutnia bárminek is? Mindenki a saját dolgával törődjön, ne mást elemezzen ki a háta mögött. Többek között ezért is tart itt az ország. Ha nekem nem lehet, neked se legyen, vagy mi?
Első autónak, főleg ha viszonylag kevés kilométerre akarod használni, mindenképpen benzineset és olcsóbbat vennék.
A helyedben nem a kinézetre mennék, hanem többet kipróbálnék és az alapján döntenék. Mindenképp kipróbálnék egy hátsókerekest, mert sokkal nagyobb élmény. És igen a Picasso-nak egy kicsit tényleg családi autó feelingje van. :)
Köszönöm a válaszokat.
Igazad van, de azt a pénzt én fokozatosan visszaadnám a szüleimnek! Le is sülne a pofámról a bőr, ha nem fizetném vissza. Egyébként semmi komoly reakciót nem kell kiváltania, pont ezért kérdeztem, hogy esetleg nem-e tűnik túl drága autónak, vagy ilyesmi. Nem célom a feltűnősködés. Nem az első autóm lesz, eddig egy Omega-m volt, ami hátsókerekes, csak már kezdtek előjönni a bajok, szóval gyorsan túladtam rajta. Nem igazán szerettem, de mondjuk soha nem hagyott cserben. Esetleg még milyen autókat ajánlanátok eddig az összegig? A Citroent holnap mennénk megvenni, de szerda estig elrakják nekünk.
Miért érdekel, hogy mit szólnak mások? "A vélemény olyan mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra!"
Jó a Picasso, ha neked az kell, hát vedd meg!
Harkonnen: Hát ez jó, és nagy igazság!:D
"De akkor már miért nem Citroen DS 5-öt veszel ha ilyen kulákok vagytok h 19 évesen 3 és fél millás kocsid lesz elsőnek? Üsd be google-ba, nézd csak meg, ez legalább egy vagány, jól kinéző különleges autó."
Ez lesz a 3. autóm, előtt csak olcsó volt. Mivel a mostani autóm húzza a belét, ezért addig eladtam, amíg nem nekem kell érte fizetnem, hogy megszabaduljak tőle. És azért, mert 8 milla felett kezdődik az "alapmodell".
"A Picasso egy sima családi batár."
Nekem tetszik, szeretem a nagy autókat. Nem is baj ha nem feltűnő.
"Bár gondolom úgy is ez van ezalatt h gazdagok vagytok, aztánn mégjobban rá akarsz tenni a komolyságra h te aztán utálod a lapos sportkocsikat."
Egy szóval nem mondtam hogy gazdagok vagyunk. Szeretnék egy normális autót, ami még jó sok évig szolgál. Erre van kb. 2 millám, de ugye ebből még a kopóalkatrészek cseréjének, meg az átírásnak, és egyéb papírmunkáknak is kell jönnie, ezért a szüleim még adtak hozzá. Nem én kuncsorogtam, apukám ajánlotta fel hogy látja hogy mindjárt széthullik alattam a kocsi, vegyek valami komolyabbat. Természetesen tetszenek a sportkocsik, de csak akkor vennék olyat ha felvetne a pénzt, és akkor is csak második kocsiként. Egyébként új Swiftet akartam, nekem megfelelne, bár méretben azért messze van a Picasso-tól. Csak utána mutatta apukám ezt a Citroent, és szinte beleszerettem. De nem akarom elkapkodni a döntést, még azért nézelődök kicsit. Ha meg holnap délig semmit nem találok, akkor megveszem ezt a Citroent. Amúgy attól hogy egy nagy batár, nagyon jól viszi az a kétliteres dízel!! Kicsit megküldtem, és nagyon jól megy.
Köszi!
Na, megvettem a Citroent :) Már most imádom, hihetetlen jól megy, és millió egy extra van benne, még a fejtámlákban is vannak monitorok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!