Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Komoly ABS probléma, mi lehet?

Komoly ABS probléma, mi lehet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az autóm kb 2-3 hete elkezdte,hogy menetközbe kijelez az abs de nem mindig,nem foglalkoztam vele. Viszont 2 napja azt csinálja hogy ha fékezek,akkor beremeg a fékpedál,és olyan hangot ad ki mintha eltörne a féknyereg,közbe hiába fékezek,csak adja a hangot,és baszik megállni,ha vissza engedem a féket,akkor elmúlik,utána újra tudok fékezni.

Biztosan az ABS,mert mikor világít akkor akármilyen erőset fékezek,nem csinálja,de viszont ha nem világít az ABS akkor csinálja,hogy erősebb fékezésnél megbolondul. Amugy a vezetőoldali féket hallom.

2013. nov. 18. 19:05
 1/5 A kérdező kommentje:
Ha nem jelez az ABS,akkor sem mindig csinálja,csak valamikor.Mitől van ez?
2013. nov. 18. 19:06
 2/5 anonim ***** válasza:
45%

Szét kell szedni a fékrendszert, ABS fogazott gyűrű probléma, és ha leveszed meg fogod látni hogy el van törve, ezért azt észleli az ABS jeladó, hogy áll a kerék, mivel megakad a törés miatt a gyűrű, azt kicseréled, megtisztítod és jó lesz.

nekem is ez volt Suzuki Swiftnél.

2013. nov. 18. 19:20
 3/5 A kérdező kommentje:

Értem,pontosabban hol találom a ékrendszeren kívül? :)

Leveszem a kereket,és? :)

2013. nov. 18. 19:25
 4/5 anonim ***** válasza:

szét kell szedni a féket, leakasztod a stabrudakat és hozzáférsz a féktárcsához, szét kell szedni az egészet.

úgy számolj, hogy kb fél napos meló ha egyedül vagy.

ha levetted a tárcsát, ott lesz.

De szerencsés lenne tudni először, hogy melyik oldalt van a baj, sajnos nehéz megállapítani, nekem is szét kellett szedni mind a két oldalt elöl, és jobb oldalt volt végül.

2013. nov. 18. 19:27
 5/5 A kérdező kommentje:

Írtam,hogy a vezetőoldalinál halodtam,lehúzott ablaknál :)

Köszönöm a választ,utánanézek :)

2013. nov. 18. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!