Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » ABS visszajelző néha útközbe...

ABS visszajelző néha útközbe kijelet, miért?

Figyelt kérdés

Az lenne a problémám,hogy ha megyek az autómmal,gondol egyet és elkezd világítani az ABS visszajelzője. Miért csinálja ezt?

Nem mindig,kb 1 héten 2-3x ha rájön. Volt már olyan is,hogy elindítottam,és akkor nem múlt el. Ha leálítom,és újra elindítom,akkor semmit nem jelez ki :)

Még nem volt olyan hogy egymás után jött volna elő a probléma.

Opel Tigra 1.6 (1995)

#Opel Tigra #abs probléma
2013. nov. 11. 14:24
 1/6 A kérdező kommentje:

Elnézést a helyesírási hibákért,telefonról írtam,és mindig úgy ír,ahogy nem akarom... :/

"ABS visszajelző néha útközbe kijelez, miért? *"

2013. nov. 11. 14:26
 2/6 anonim ***** válasza:

Az ABS szenzorok kezdenek elkoszosodni, mindenképp cserélni kell ilyenkor!!

Nekem tavaly tél elején jött elő, mikor megjöttek ezek a hideg vizes idők..

Ha világít a jelző, akkor nincs ABS szóval mindeképp csináltasd meg, mert jön a tél és veszélyes így kocsikázni..

2013. nov. 11. 14:58
 3/6 A kérdező kommentje:
Hol találom a szenzorokat? :)
2013. nov. 11. 17:31
 4/6 anonim ***** válasza:

A munkatársamnak is ez volt, neki a csökkent teljesítményű akkumulátor okozta, akkumulátor csere után minden tökéletes lett.

Pedig a gyenge aksival is pöcre indult az autó.

2013. nov. 11. 19:48
 5/6 anonim ***** válasza:

Így néz ki a szenzor:

[link]

A fékmunka hengernél találod, de mindenképp ajánlom hogy inkább szakemberrel nézesd meg!

Nem egy nagy összeg, és a biztonság sokkal fontosabb mert ha az ember megszokta az ABS-t és hirtelen elmegy elég nagy meglepetést tud okozni..

2013. nov. 12. 12:12
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm,nem szoktam meg az ABS-t mert elötte ABS nélküli autóm volt. :)
2013. nov. 13. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!