ABS visszajelző néha útközbe kijelet, miért?
Az lenne a problémám,hogy ha megyek az autómmal,gondol egyet és elkezd világítani az ABS visszajelzője. Miért csinálja ezt?
Nem mindig,kb 1 héten 2-3x ha rájön. Volt már olyan is,hogy elindítottam,és akkor nem múlt el. Ha leálítom,és újra elindítom,akkor semmit nem jelez ki :)
Még nem volt olyan hogy egymás után jött volna elő a probléma.
Opel Tigra 1.6 (1995)
Elnézést a helyesírási hibákért,telefonról írtam,és mindig úgy ír,ahogy nem akarom... :/
"ABS visszajelző néha útközbe kijelez, miért? *"
Az ABS szenzorok kezdenek elkoszosodni, mindenképp cserélni kell ilyenkor!!
Nekem tavaly tél elején jött elő, mikor megjöttek ezek a hideg vizes idők..
Ha világít a jelző, akkor nincs ABS szóval mindeképp csináltasd meg, mert jön a tél és veszélyes így kocsikázni..
A munkatársamnak is ez volt, neki a csökkent teljesítményű akkumulátor okozta, akkumulátor csere után minden tökéletes lett.
Pedig a gyenge aksival is pöcre indult az autó.
Így néz ki a szenzor:
A fékmunka hengernél találod, de mindenképp ajánlom hogy inkább szakemberrel nézesd meg!
Nem egy nagy összeg, és a biztonság sokkal fontosabb mert ha az ember megszokta az ABS-t és hirtelen elmegy elég nagy meglepetést tud okozni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!