Leromlott a simsonom teljesítménye, miért?
10-ik válaszolónak kösz a segítséget.9 edik csináltam a küllőre egy egy tartót amire fel tuttam erősíteni a mágnest ami a jeladónak továbítja a jelet.Amit a sebességről írtam nem kötelező el hinned,mivel sajnos nem tudom bizonyítani egyenlőre,de a mikor ujra jó idő lesz tenni fogok fel videót
a sebességéről.addigis it egy 70/4-es szimó vég sebessége http://www.youtube.com/watch?v=RHyU48yiG4w
jólvan, majd ha beállsz egy aerox vagy egy sr robogó mellé meglátod mennyi valójában a 75 km/h... úgy otthagy ahogy csak akar, mert azok valóban tudnak 75-80-at, de egy alap simsontól esélytelen...
Displacement: 49.80 ccm (3.04 cubic inches)
Engine type: Single cylinder, two-stroke
Power: 3.70 HP (2.7 kW)) @ 5500 RPM
Top speed: 60.0 km/h (37.3 mph)
a bicaj óra mellesleg mint mondtam, 26 colos kerékre van méretezve tudtommal, a simsoné meg csak 16-os, ez hatalmas különbség, és rengeteget csal felfelé az óra, mivel a mágnes csak annyit mér, hogy egységnyi idő alatt hányszor fordul körbe a kerék, de nem mind1, hogy 1 kerékfordulattal ~1,7 métert (16 colos felni + simson gumi magasság), vagy ~2,1 métert (bicaj kerék gumimagassággal együtt 26 col ha jól tudom) teszel meg...
és láss csodát, ez pont 62-63 km/h-ra vezet vissza 77-ről, de kívánom, hogy legyen igazad...
Tudtommal a bicikli órának a mágnesét ugyan oda rakod fel,legyen az akármekkora kerék csak beleférjen.
Ami nem tunning simo miért ne mehetne 77-et?Nem tunning robikból is simán kihúzod a 80-at.Iga ehhez a fojtásokat ki kell venni,ki kell reszelni.De ha csak egy sportkipufogó van rajta az is sokat dob,de ha első kis lánckerék mérete nem gyári akkor is előfordulhat az ekkora különbség.Amúgy enyhe leejtőn nem elképzelhetetlen kihúzatni egy gyári simsont.
A gyári Simson a kizsírozott szakadékban éri el a 77 km/h sebességet.
Amiket belinkeltél videókat az egyiken PL:70/4
A 70-es 4 felömlős Simson szerinted mi ha nem tuningolt??
Igen lehet hogy lejtőn ment le de ha a gyerek húzta volna neki akkor nem lassult volna le.És MR egyértelmü kapitány nyugottan irogathatsz bármit,de a simóm ugyan úgy vinni fogja a 77-et,nem kötelező elhinni én nem kényszerítelek rá.
Ezt a kérdést azért tettem fel hogy megoldást talájak a problémámra,nem vagyok olyan hülye, hogy hüjeségeket írok oda mert lehet hogy akkor a tanácsoknak nem tudom hasznát venni.
Te írtad azt hogy "nem vagyok valami nagy motor szaki"
De a karbit így kell beállítani:
Én állítottam már pár Simsont 60-ast is de azok se mentek 77 km/h sebességgel :):):):):):):):):):):):):):):):):):):)
Ilyen hülyeségen nem fogok vitázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!