Autót szeretnék venni, de nem tudom milyet. Kb.300E van rá. Kis fogyasztású, max.1.3-as, (pl: suzuki, Daweoo matíz, skoda fabia. ). Két kisfiam van, gyerekülés kell hátra. Ötleteket várok. Tapasztalatokat. Esetleg hogy hol keressek? Sűrgős lenne.
Köszönöm a hozzászolásokat...valószínű swift-nél maradok...alkatrészileg olcsóbb...a fogyasztása is kedvező. Két kisgyermekem van...egyedül nevelem őket. Napi szinten kell az autó, azzal viszem őket oviba, azzal dolgozom. Most a volt férjem itt hagyta nekem, de vissza kell adnom előbb-utóbb neki és sajátot szeretnék, hogy ne vigye el állandóan és ne függjek tőle kocsiügyileg.
Köszi mindenkinek.
Nem írtam, hogy útálom a Suzukisolat!
Csak azt nem értem, hogy miért nem lehetek rossz véleménnyel egy tipusról. Ti, kedves szuzukisok, ti estetek nekem. Legyetek boldogok és elégedettek a konfort és biztonságmentes kis fosotokban. Szerencse, hogy nekem nem kell abban bádog fosban utaznom, aninek "át süt a nap" az ajtaján.
"Nem utálom a szuzukisokat...Ti kedves szuzukisok ti estek nekem"
Na persze akkor nem tudom miért kezdted így az első kommentálásodat "Én nem ültetném a gyerekeimet egy "biliacél" autóba"
Te kezdet a szokásos suzuki ócsárlást,aztán meg még te vagy felháborodva ha vissza szólnak neked.Tudod mit te meg légy boldog az opel vagy a ford emblémás biliacélból készült kis autódba!A lemez vastagság iránti mániád is nevetséges a vastag lemez semmitől nem véd meg!
Nem vagyok suzuki tulaj csak nem bírom mikor ennyire fikázzák már a suzukikat,mert a csürhe nép megy a másik pletykája után.Érdekes módon egy országba sem utálják a suzukikat (még amerikába sem) Csak magyarországon él ennyi suzuki fóbiás ember.Ez a suzuki iránti gyűlölet már betegesnek mondható.Mert az összes többi swift korabeli kisautó ugyan az biztonság szempontjából mint a suzuki, csak ezt valahogy mindig elfelejtik az emberek!!
Bementem a szerelőmhöz és megkérdeztem tőle mit vegyek (2 éve kb 600E ből), swift,fabia,thalia? Gondoltam sokat találkoznak mindhárommal ... no egyből rávágta Swift.
Meg is vettem,most vizsgázott ismét és kb ennyi volt vele a tenni való. Szuper járgány.
300 ért is találsz már swiftet, ha magánszemélytől veszed még jobban járhatsz. Sok szerencsét.
Esetleg még Daewo Tico? Ha az nem tetszik akkor az 1000-es Swiftet ajánlanám.
Amúgy a Swiftekbe is tettek ám légzsákot! Szóval legalább ennyivel megpróbálták javítani az általad leócsárolt biztonságot...
Szerintem egyik se rossz, de a Suzuki nekem nem tetszik.
A Daewoo Matiz abszulút kis fogyasztású remek választás lenne fenntartási költség szempontjából, de hátul nagyon kicsi a hely és nem vennék rá mérget, hogy a gyerekek kényelmesen elférnének.
Azt hiszem nálam a Skoda a befutó, abban talán nagyobb a hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!