5 személye autóban hátra hogy nem fér el 3 gyerek?
Csak én vagyok ezzel így, hogy 5 személyes Fabia kombink van, mégsem fér el hátul 3 gyerekülés.
5-en vagyunk, vegyünk 7 személyes autót?
Az ötszemélyes autó - pár kivételtől eltekintve - átverés. Elöl két teljes értékű ülés fér el kényelmesen. Akkor szerinted hátul, ahol kicsit keskenyebb is az autó a cseppalak miatt, elfér egymás mellett három értelmes ülés?
Na, ugye... Szóval az "egyszerű" ötüléses autók csak adminisztratívan öt férőhelyesek, igazából csak az egyterűekben vagy a két méter széles luxusbárkákban van rá esély, hogy tényleg elfér egymás mellett három ember vagy három gyerekülés.
Annak idején a Totalcar tesztelt néhány autótípust ebből a szempontból, ott olvastam egy igen jó megoldást: át kell alakítani a hátsó ajtók burkolatát. Vagy szabtok bele egy sík lapot, vagy vesztek egy pár tartalék burkolatot és abból vágtok ki egy ablakot. Ezzel szélességben akár 10 centit is meg lehet takarítani a formatervezett, domború ajtóburkolatok miatt.
Esetleg ha biztonságosan lehet rögzíteni és ki lehet kapcsolni a légzsákot/menetirány szerint betenni az ülést, akkor az egyik gyerkőcöt lehet az "anyósülésre ültetni, anyuka pedig lehet elfér hátul a két másik gyermekkel. De kényelmes nem lesz szerintem.
Az biztos hogy nem mérik túl bőkezűen a helyet. Egy mérettel nagyobb kombim van, oda is csak szűkösen menne be a 3 ülés egymás mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!