Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Melyek azok az autótipusok,...

Melyek azok az autótipusok, ahová hátra beköthető 3 gyerekülés, vagyis van 3 öv?

Figyelt kérdés
2013. febr. 22. 10:52
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Ma már mindegyik új autó ilyen. Az más kérdés hogy pl egy kissebb kocsiba (ford fiesta, suzuki swift) nem fér el normálisan a 3 ülés.

Nekünk opel astránk van abban simán elfér 3 ülés, ford focusban is.

2013. febr. 22. 10:58
 2/16 anonim ***** válasza:
a mi sevroret sparkunkba is be lehet, pedig az kisebb mint egy trabant:)
2013. febr. 22. 10:59
 3/16 anonim ***** válasza:
2 ülésmagasító és 1 hordozó befér
2013. febr. 22. 11:00
 4/16 anonim ***** válasza:
Az ülésmagasító nem gyerekülés. Próbálj belerakni mondjuk egy hordozót, egy 9-25kg-is való ülést, meg egy 9-36kg-ost. Meg fogsz lepődni. Mellesleg az ülésmagasítót be fogják tiltani.
2013. febr. 22. 11:01
 5/16 anonim ***** válasza:
0%
előbb fognak téged innen kitiltani, mint az ülésmagasítót betiltani...dehogy fogják betiltani
2013. febr. 22. 11:06
 6/16 anonim ***** válasza:
0%
Az intelligenciád lenyűgöző.
2013. febr. 22. 12:12
 7/16 anonim ***** válasza:

a te intelligenciád problémás.

olvasd el én mit írtam és olvad el te mit írtál, hogyan, milyen stílusban

2013. febr. 22. 12:16
 8/16 anonim ***** válasza:

Jó akkor magyarázok.

A kérdező gyerekülést írt. Az ülésmagasító nem gyerekülés.

150cm-nél alacsonyabb gyereket csak gyermekbiztonsági rendszerben, ergo gyerekülésben lehet szállítani. 3 gyerekülés pedig igen nehezen hihető hogy befér egy trabantnál kissebb kocsiba, bár semmi sem lehetetlen. És ha utánaolvasol, szó van az ülésmagasító használatának betiltásáról, mert nem biztonságos a használata, nem véd megfelelően. Ennyi. A stílusom egyáltalán nem volt bántó, semmi rosszat nem írtam neked, csak a tényeket. Ettől még te úgy szállítod a gyerekeid ahogy akarod.

2013. febr. 22. 12:39
 9/16 anonim ***** válasza:

Miért nem priviben gyilkoljátok egymást?

Nekünk Octaviánk van és 3 öve van hátul, szerintem el is férne három gyerekülés. Vannak ezek a laposabb fajták, nem olyan öblösek. Nagyocskáknak persze.

2013. febr. 22. 13:48
 10/16 anonim ***** válasza:
0%
És te minek szólsz bele?
2013. febr. 22. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!