BMW 525i (1991) mennyit eszik nagyjából száz kilométeren? Megéri 570000 Ft-ért, ha jó állapotban van?
9
Aha, hány BMW-d is volt már?
tudod nekem volt 3 e30, 316i, meg 320i kombi meg egy német okmányos 325i anno
emellett e34 2001 ben volt egy 525tds-em, meg 530i-m v8 motorral.
e39-ből 528i és 540i a vanosos motorral.
Most pedig egy E60-ast hajtok.
Nap mint nap járom a bontókat, ha valaki hát én tudom mennyibe kerül egy alkatrész.
A futómű elemek lehet hogy drágák, abban igazad van, abból csak újat szabad venni, ha jót akar az ember, de a többi mind hülyeség.
#9 - persze, vehet újat, de hiú ábránd lenne azt hinni, hogy egy 10 éves autó olyan mint az új. És azok is rettentő szépen tudják nyelni a pénzt.
Ráadásul kevésbé javíthatóak, sokkal több az eldobós-cserélős alkatrész, esetleg kevesebb és drágább a bontott holmi.
Attól függetlenül 570-et sokallanék érte, akármilyen állapotban van. Persze nekem csak az ennél még koraibb BMW-k tetszenek, ez az autó nekem tök semleges.
Ha alacsonyabb fogyasztású autó kell akkor tudom ajánlani a toyota carina 1.6 117 Lóerős változatát ez városban is beéri 8 literrel persze óvatosan hajtva országúton ki lehet hozni vele a 6 litert is!
vegyes fogyasztása 6.5 liter
Itt egy ilyen autót használó személy leírja az ő tapasztalatait!
és erről a kocsiról beszélek4
Nekem 325i van. Nem kell tőle megijedni!!!
9-10 literrel el lehet vele járkálni. Fenntartása sem drága, mint azt előttem írták, alkatrész hegyek várnak rád. Azzal viszont számolj, hogy ilyen korú autónál, mindig kijön majd valami hiba, hol kevesebb, hol drágább lesz javíttatni, de ez van, kárpótol az élmény.
Hátsókerékhajtástól pedig nem kell félni, amíg a kipörgésgátló be van kapcsolva bolondbiztos, nekem elhiheted, tehát első autónak is megfelel, ha meg bírod állni. De én mondom az élet kikapcsolt kipörgésgátlónál kezdődik ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!