Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW 525i (1991) mennyit eszik...

BMW 525i (1991) mennyit eszik nagyjából száz kilométeren? Megéri 570000 Ft-ért, ha jó állapotban van?

Figyelt kérdés

2013. nov. 15. 20:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

9

Aha, hány BMW-d is volt már?

tudod nekem volt 3 e30, 316i, meg 320i kombi meg egy német okmányos 325i anno

emellett e34 2001 ben volt egy 525tds-em, meg 530i-m v8 motorral.

e39-ből 528i és 540i a vanosos motorral.

Most pedig egy E60-ast hajtok.

Nap mint nap járom a bontókat, ha valaki hát én tudom mennyibe kerül egy alkatrész.

A futómű elemek lehet hogy drágák, abban igazad van, abból csak újat szabad venni, ha jót akar az ember, de a többi mind hülyeség.

2013. nov. 15. 21:25
 12/19 anonim ***** válasza:
Mennyit akarsz menni az autóval? Ha évente 12-15 ezernél többet mész érdemesebb dízelben gondolkodni, valami kisebben. Benzinesekből ami 7-8 alá befér az nem lesz egy erőgép, legfeljebb 1.6-1.8-asban gondolkodhatsz.
2013. nov. 15. 21:44
 13/19 anonim ***** válasza:
Öreg BMW-t akkor veszünk, ha van pénzünk javítgatni. A magyar állomány sz*r, el van pusztítva, azért adják el, mert unják a szívást. Sajnos a bömös egy érzékeny műszer, állandó törődést igényel, amit a magyaroktól általában nem kap meg! Az 525-ös E34 egy gyönyörű autó. Nagy kedvencem! Volt egy piros a s3ggem alatt, hát mit mondjak? Nem hétköznapi érzés, ahogy 192 ló (Vanos) megindul alattad egy böszme vastepsiben egy sportautomatával! A vezetőtér meglepően szűk, egy matizban van kb ekkora hely. De nem semmi érzés BMW-zni, ez tény. Első autónak felejtsd el. 8 kilóért vegyél egy jó Octavia-t, Focust, azokban nem csalódhatsz. Ráadásul elmennek az egyhatosok 7-8 literrel városban, de a két literes Fóka is bőven 10 alatt marad. Igaz, megnézni nem fognak benne.... hacsak!!!...
2013. nov. 15. 21:54
 14/19 anonim ***** válasza:

#9 - persze, vehet újat, de hiú ábránd lenne azt hinni, hogy egy 10 éves autó olyan mint az új. És azok is rettentő szépen tudják nyelni a pénzt.

Ráadásul kevésbé javíthatóak, sokkal több az eldobós-cserélős alkatrész, esetleg kevesebb és drágább a bontott holmi.

Attól függetlenül 570-et sokallanék érte, akármilyen állapotban van. Persze nekem csak az ennél még koraibb BMW-k tetszenek, ez az autó nekem tök semleges.

2013. nov. 15. 21:59
 15/19 anonim ***** válasza:
Még egy 10 évvel fiatalabb BMW-től is félnék nemhogy egy '91-estől.
2013. nov. 15. 23:21
 16/19 anonim ***** válasza:

Ha alacsonyabb fogyasztású autó kell akkor tudom ajánlani a toyota carina 1.6 117 Lóerős változatát ez városban is beéri 8 literrel persze óvatosan hajtva országúton ki lehet hozni vele a 6 litert is!

vegyes fogyasztása 6.5 liter

[link]

Itt egy ilyen autót használó személy leírja az ő tapasztalatait!

[link]

és erről a kocsiról beszélek4

[link]

[link]

2013. nov. 15. 23:33
 17/19 anonim ***** válasza:

Nekem 325i van. Nem kell tőle megijedni!!!

9-10 literrel el lehet vele járkálni. Fenntartása sem drága, mint azt előttem írták, alkatrész hegyek várnak rád. Azzal viszont számolj, hogy ilyen korú autónál, mindig kijön majd valami hiba, hol kevesebb, hol drágább lesz javíttatni, de ez van, kárpótol az élmény.

Hátsókerékhajtástól pedig nem kell félni, amíg a kipörgésgátló be van kapcsolva bolondbiztos, nekem elhiheted, tehát első autónak is megfelel, ha meg bírod állni. De én mondom az élet kikapcsolt kipörgésgátlónál kezdődik ;)

2013. nov. 15. 23:34
 18/19 anonim ***** válasza:
Böven jo e34 nem vész a fenntartási költsége:) 9 literes vegyes nem vész.. nem küszködik a kasztnival.. alkatrészek olcsok:) meg hát was is das ASR?:D
2013. nov. 16. 12:22
 19/19 anonim ***** válasza:
Szeretem amikor olyan emberek okoskodnak akik meg csak keprol lattak BMW-t, de az teny hogy nem a legidealisabb egy 192 lovas 525i :) De nem kell toluk felni nekem is egy e36 320i van.
2013. nov. 17. 00:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!